Închide meniul

Ianis Hagi a dezvăluit cine e idolul său din "Generaţia de Aur": "Am rămas uimit de cât alerga! Mi-a plăcut foarte mult de el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 10:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Ianis Hagi a dezvăluit cine e idolul său din "Generaţia de Aur": "Am rămas uimit de cât alerga! Mi-a plăcut foarte mult de el"

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Ianis Hagi vrea la Olimpiadă

Ianis Hagi a fost impresionat de condiţia fizică pe care o avea Dorinel Munteanu, unul dintre jucătorii de la bază ai echipei naţionale la Mondialul din 1994. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, îi ştiam pe toţi în mare şi ce îmi mai spunea şi tata de ei, dar cine mi-a plăcut cel mai mult a fost Dorinel Munteanu, am rămas uimit cât alerga, mai ales la Campionatul Mondial din '94. Şi nu neapărat defensiv, dar şi ofensiv cât aducea echipei.

Chiar mi-a plăcut foarte mult şi ştiam, mi-a zis tata că a fost un ”8” care făcea de toate, dar până nu îl vezi, şi eu cum eram până la vârsta asta, mă uitam doar la atacanţi, eram cu Adi Ilie, Ilie Dumitrescu, Răducioiu, îi ştiu pe toţi, m-am uitat la majoritatea meciurilor şi fazelor cu ei şi le ştiu. Dar acum, uitându-mă şi la fundaşi, şi la mijlocaşi să văd echipa în ansamblu cum juca, cel care mi-a ieşit în evidenţă, Dorinel Munteanu”, a declarat Ianis Hagi la Telekomsport.

Ianis Hagi, transferat definitiv de Rangers

Dacă iniţial presa din Scoţia a vorbit despre o sumă de transfer de 3.4 milioane de euro, se pare că Rangers a plătit 3.7 milioane de euro pentru transferul definitiv al românului.

Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost oprit definitiv, iar Celtic a primit titlul de campioană.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și