Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi, titular în amicalul de lux Rangers – Real Madrid 2-1. Românul a fost aproape să înscrie: „Ce fotbalist e Hagi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 21:45

Ianis Hagi, titular în amicalul de lux Rangers – Real Madrid 2-1. Românul a fost aproape să înscrie: „Ce fotbalist e Hagi!

Ianis Hagi, titular la Rangers

Profimediaimages

Ianis Hagi, titular în amicalul de lux Rangers – Real Madrid

Update: Meciul de pe „Ibrox” s-a terminat cu victoria scoţienilor cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Rangers a marcat golul de 2-1 prin Cedric Itten, în minutul 77. Nacho, fundaşul Realului, a fost eliminat în minutul 76.

Update: Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 62. Chiar şi fanii spaniolilor i-au remarcat evoluţia pe reţelele sociale. „Ce fotbalist e Hagi! Nu-l poți opri!”, a fost unul dintre comentarii. „Superjucător! Nu-l mai știam pe fiul lui Hagi de când plecase de la Genk, dar ce bine joacă!”, a exclamat un alt fan.

Update: Fashion Sakala a egalat pentru echipa lui Steven Gerrard, în minutul 55.

Reclamă

Update: Ianis Hagi a şutat bine din lovitură liberă, dar şutul său a fost respins de portarul lui Real.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Rodrygo a deschis scorul în minutul 8 pentru Real Madrid.

Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard în amicalul de lux cu Real Madrid. Partida va începe de la ora 20:00 şi se va desfăşura pe „Ibrox Stadium”.

Ianis Hagi, interviu de senzaţie în presa din Spania

Ianis Hagi a vorbit pentru spaniolii de la AS despre experienţa sa de la Rangers, unde a devenit campion. Acesta a avut doar cuvinte de laudă despre clubul scoţian, dar şi despre antrenorul său, marele Steven Gerrard.

„Este un club 100% special. Mentalitatea pe care o găsești aici este cea mai bună pe care o poți avea ca profesionist. Este posibil ca nivelul să nu fie cel al primelor 10 echipe din Europa, dar nici aici nu este permisă remiza sau înfrângerea. Asta este mentalitatea pe care o iubesc și care mă motivează. Am înțeles rapid ce doreau de la mine echipa de antrenori și echipa. 

Este o mare oportunitate pentru mine să fiu antrenat de această legendă. Este un antrenor de top. Învăț în fiecare zi și mentalitatea pe care el o introduce în vestiar este motivantă. Este un învingător. Gerrard are acea mentalitate engleză de a fi sută la sută în joc, de la început până la sfârșit, de a fi consecvent. Am crescut cu sfaturile tatălui meu și am văzut multe asemănări între mentalitatea pe care o au amândoi, modul în care gândesc și modul în care abordează acest sport”, a declarat Ianis Hagi pentru AS.com.

Reclamă

În cadrul interviului, Ianis a mai vorbit şi despre tatăl său, legendarul Gică Hagi. Acesta a declarat despre „Rege” că este „cel mai mare critic al său”. Internaţionalul român a evoluat mai mulţi ani sub comanda tatălui său la Viitorul, unde a cucerit Cupa României (sezonul 2018-2019).

„El este probabil cel mai mare critic al meu, dar cred că este un lucru bun. Este modul în care m-a crescut, nu doar ca jucător de fotbal, ci ca persoană, de când eram mic. Ori de câte ori am greșit ceva pe teren sau în afara lui, el a fost prima persoană care mi-a spus și care m-a făcut să înțeleg ce este bine și ce nu.

M-a ajutat foarte mult și, dincolo de asta, vorbind despre fotbal, încheie mereu conversațiile într-un mod pozitiv, cu gânduri bune. Eu sunt persoana care sunt datorită lui și datorită mamei mele, desigur. Sunt foarte mândru că am părinții pe care îi am”, a mai spus internaţionalul român.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și