Închide meniul

Ianis Stoica, aproape de transferul carierei! O echipă uriaşă pe urmele atacantului de la FCSB: „Ar putea rezolva multe minusuri”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 noiembrie 2021, 22:11

Ianis Stoica, aproape de transferul carierei! O echipă uriaşă pe urmele atacantului de la FCSB: „Ar putea rezolva multe minusuri

Ianis Stoica, aproape de lovitura carierei

Ianis Stoica, în tricoul lui FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali are de unde alege. După Arsenal şi Liverpool este interesată de tânărul Ianis Stoica. Chiar englezii au dezvăluit interesul cormoranilor pentru puştiul de 19 ani al celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, aproape de transferul carierei

Presa britanică spune că Liverpool poate sta în calea lui Arsenal şi l-ar putea deturna pe Ianis Stoica spre Anfield. Formația lui Jurgen Klopp urmărește cu atenție întreaga piață de transferuri și nu este exclus să intre curând în cursa pentru jucătorul de la FCSB, comparat de britanici cu starul francez al celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, anunţă liverpool.com.

Mai mult, sursa citată susţine că Ianis Stoica s-ar plia perfect pe jocul lui Liverpool, mai ales că poate acoperi mai multe posturi în teren. „Este foarte versatil, simțindu-se bine în toate cele trei poziții din atac, dar și la mijlocul terenului. Cu un lot subțire la mijloc, doar cu Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino, peste care trec anii, adolescentul ar putea ajuta la rezolva mai multe minusuri deodată”, spun englezii.

Britanicii sunt impresionaţi şi de cifrele lui Ianis Stoica. Atacantul are patru goluri și două pase de gol în 12 partide, ceea ce înseamnă o medie de un gol sau pasă de gol la fiecare 78 de minute. Englezii sunt de părere că Ianis Stoica devine rapid un jucător mult prea bun pentru FCSB.

Citește și:

Englezii râd de campionatul României

Dacă Liverpool sa va decide să facă o ofertă pentru Ianis, cel mai probabil va trece printr-o perioadă de acomodare la echipa U23, unde „cormoranii” au investit masiv în ultimii ani. „Când un club din Premier League își dorește un talent dintr-o țară aflată pe locul 26 în clasamentul UEFA al coeficienților, nu există jucător netransferabil. Liverpool sau Arsenal ar putea găsi prețul corect, dacă vor dori să realizeze transferul”, mai spun cei de la liverpool.com.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și