Închide meniul

Ianis Stoica visează să devină golgheterul Ligii 1! Mihai Stoica, dialog fabulos cu ”perla” FCSB: ”Să vezi ce îţi fac dacă nu va fi aşa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 ianuarie 2022, 23:23

Ianis Stoica visează să devină golgheterul Ligii 1! Mihai Stoica, dialog fabulos cu ”perla” FCSB: ”Să vezi ce îţi fac dacă nu va fi aşa!”

Ianis Stoica vorbește despre perioada petrecută la FCSB

Ianis Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/hepta

Ianis Stoica visează să devină golgheterul Ligii 1

În vârstă de 19 ani, Ianis Stoica este cotat la 850.000 de euro. În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 18 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica are încredere deplină în tânărul fotbalist, pe care mizează că va fi golgheterul campionatului în sezonul 2022-2023.

”Azi s-a antrenat, e primul antrenament şi singurul de când s-a întâmplat amigdalita. Mi-a scris el ceva înainte de intrarea în emisiune şi i-am zis că am zis ieri în emisiune că în sezonul 2022-2023 vei fi golgheterul ligii 1, să vezi ce îţi fac dacă nu va fi aşa. Iar el mi-a răspuns. Te rog, citeşte ce mi-a scris el… mâine va fi prima zi.

Începând de mâine, nu ştiu dacă va juca mâine sau a rămas în lot, e în lot, dar vă spun cu toată sinceritatea şi nu forţez nota, eu îl văd la anul pe Ianis dacă e sănatos şi îmi doresc ca toţi jucători din Liga 1 să fie sănătoşi că e groaznic să fie accident. I-aş da cea mai mică cotă la golgheter. Mâine e posibil să joace. Dar e aproape imposibil de la început”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Citește și:

„Perla” Ianis Stoica ratează derby-ul Dinamo – FCSB

Ianis Stoica s-a îmbolnăvit și ratează derby-ul Dinamo – FCSB. Anunțul a fost făcut de managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica.

Reclamă

Ianis Stoica nu a făcut parte din lotul lui FCSB nici pentru meciul cu CFR Cluj din etapa precedentă, scor 3-3. Jucătorul de 19 ani a fost nevoite să ia antibiotice ca să treacă peste probleme.

„Ianis Stoica a avut amigdalită acută, este acum pe antibiotic. Are şanse minime să fie pe teren cu Dinamo. Nu mai avea nicio durere, se simte foarte bine, dar e greu după 5 zile de antibiotic să-l bagi în teren”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Ianis Stoica, pe care Gigi Becali speră să-l vândă cu o sumă record, a fost scos din lot și băgat în izolare. A fost testat, dar nu are COVID-19.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și