Închide meniul

"Iar puneţi întrebări capcană?!" Gabi Tamaş, reacţie fermă când a venit vorba de schimbarea lui Rădoi: "Asta e realitatea, ce putem să facem?"

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 20:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
"Iar puneţi întrebări capcană?!" Gabi Tamaş, reacţie fermă când a venit vorba de schimbarea lui Rădoi: "Asta e realitatea, ce putem să facem?"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabriel Tamaş

Gabriel Tamaş a vorbit despre echipa naţională. Chiar dacă a avut un conflict cu actualul selecţioner pe vremea când era la FCSB, Tamaş spune că Rădoi nu trebuie schimbat. România a obţinut o remiză chinuită în Irlanda de Nord şi a prins un loc în urna a doua la tragerea la sorţi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Normal că am văzut jocul echipei naționale. Nu știu, nu știu… doare că nu mai putem să batem echipe ca Irlanda de Nord, Islanda, dar asta e realitatea, ce putem să facem?

Nu cred, nu avem cum să schimbăm fotbalul. Iar puneți întrebări capcană? (n.r: dacă trebuie schimbat selecționerul). Nu, de ce să schimbăm selecționerul?

Păi, fiecare antrenor are un șef și șeful schimbă antrenorul, nu? Ar fi o greșeală schimbarea lui acum", a spus Gabi Tamaş, conform Digisport.

Gabi Tamaş, cuvinte mari la adresa naţionalei de tineret

Gabi Tamaş a lăudat performanţa realizată de naţionala de tineret a României, care a obţinut calificarea la Campionatul European din 2021. 

Reclamă
Reclamă

"Mi-a plăcut naționala lui Adi Mutu și mă bucur pentru ei că s-au calificat la Europene.

Păi, dacă schimbați naționala mare cu cea mică, credeți că face vreo diferență? Eu nu cred! Să o schimbe o dată la un meci oficial, iar dacă face o altă față, atunci, respect!", a mai spus Tamaş.

Mirel Rădoi a anunţat că nu pleacă de la naţională

"Eu am contract cu FRF pentru următoarea campanie, dacă ei nu vor mai dori să mai continue cu mine vom discuta. Din punctul meu de vedere totul este clar. Nu am declarat niciodată că plec în altă parte.

Reclamă

Am terminat în urna 2 valorică. Ăsta a fost obiectivul. Ne-am atins obiectivul. Păcat că nu am terminat mult mai sus. Ajungerea în urna 2 valorică este o performanță, nu poate fi de neglijat un astfel de obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi la Pro X, după meci.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și