Închide meniul

„Iar vrea nenea Iftime bani?” Gigi Becali, ironii la adresa patronului de la Botoşani după ce l-a reclamat la comisiile FRF pentru a-i cere bani din transferul lui Moruţan la Galatasaray: „Eu nu fug, tată, din țară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 19:37

„Iar vrea nenea Iftime bani? Gigi Becali, ironii la adresa patronului de la Botoşani după ce l-a reclamat la comisiile FRF pentru a-i cere bani din transferul lui Moruţan la Galatasaray: „Eu nu fug, tată, din țară

Gigi Becali, răspuns pentru Valeriu Iftime

Hepta

Gigi Becali susţine că ar trebuie să îi plătească procentul de 9% lui Valeriu Iftime doar din suma fixă plătită de turci pentru Moruţan: cea de 3.5 milioane de euro. Mai mult, patronul FCSB nu se teme de faptul că Valeriu Iftime l-a reclamat la comisiile FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ironii la adresa lui Valeriu Iftime

„Ce este, tată? Iar vrea nenea Iftime bani? Văd că vrea bani și doar bani. Eu nu fug, tată, din țară. Foarte bine că a cerut banii ăștia pe la Comisii. Să se ducă acolo. Ce vreți să îi fac eu? De la noi se ocupă Vali Argăseală și o să vedem ce se hotărăște”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Sursa mai sus citată susţine că Valeriu Iftime îşi doreşte un procent de 9% şi din suma de 600.000 de euro, pe care Galatasaray Istanbul a plătit-o lui Becali sub formă de bonusuri. Becali l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray pentru suma de 3.5 milioane de euro, plus bonusuri în valoare de 1.9 milioane de euro.

Citește și:

De ce l-a vândut Gigi Becali, de fapt, pe Olimpiu Moruţan

Patronul FCSB a dezvăluit după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-2, de i-a vândut pe Dennis Man şi Olimpiu Moruţan. Gigi Becali a explicat că fiecare fotbalist a fost transferat pentru a-i face loc în echipă unui nou jucător.

Dennis Man a fost vândut la Parma pentru 11 milioane de euro pentru ca Olimpiu Moruţan să strălucească. După nici un an, Olimpiu Moruţan a fost cumpărat de Galatasaray cu 3.5 milioane de euro pentru ca Andrei Cordea să devină noul star de la FCSB.

Reclamă

”Eu, dacă am un jucător de 20, îl vând cu 40! Eu, când l-am vândut pe Man cu 11 milioane, l-am dat să-i fac loc lui Moruțan. Apoi, a venit Cordea, l-am vândut pe Moruțan ca să-i fac loc lui Cordea. Nu am unul de 20-30 de milioane, nu am acum”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și