Închide meniul

Ideea salvatoare pentru Dinamo! Cum vor să strângă fanii 600.000 de euro într-o lună. "S-a lucrat din greu". Tamaş îi acuză dur pe jucători. "Nu poţi să te dai la o parte!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2021, 20:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Ideea salvatoare pentru Dinamo! Cum vor să strângă fanii 600.000 de euro într-o lună. "S-a lucrat din greu". Tamaş îi acuză dur pe jucători. "Nu poţi să te dai la o parte!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii lui Dinamo îşi vor putea trece numele pe tricourile oficiale, în schimbul a 490 de lei

Dinamo trebuie să strângă aproximativ 600.000 de euro până la finalul lunii martie ca să obțină licența. DDB a început o campanie pentru strângerea sumei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum vrea să adune DDB banii de licența pentru Liga 1

Orice fan poate dona 490 de lei în platforma DDB. Ca răsplată, va avea numele scris pe tricourile oficiale de joc ale lui Dinamo.

"NUMELE TĂU PE TRICOU ȘI DIRECT ÎN ISTORIA LUI DINAMO! Anul trecut am făcut o promisiune legată de tricoul de joc cu numele suporterilor care au pus umărul la salvarea clubului. În relația dintre noi și Macron a intervenit acționarul majoritar spaniol, care a blocat această inițiativă. Dar noi n-am renunțat nicio clipă la proiectul acesta și la angajamentul față de suporteri. Între timp s-a lucrat din greu pentru deblocarea proiectului și acum, când Dinamo are nevoie de bani mai mult ca oricând, suntem în măsură să-l lansăm", se arată în comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan.

Gabi Tamaş, despre jucătorii lui Dinamo: "Dacă erau neplătiţi, plecau toţi de-acolo"

Fost jucător la Dinamo, cu care a câştigat trei trofee, două Cupe (2003 şi 2005) şi o Supercupă (2005), Gabi Tamaş suferă pentru fosta sa echipă şi îi acuză pe actualii jucători din Ştefan cel Mare. 

Reclamă

"Dacă mergeam la Dinamo, nu stăteam cu mâinile în sân. Mă luptam şi făceam tot posibilul să câştigăm meciuri. Joci pentru suporteri, pentru familie. Nu poţi să te dai la o parte când intri în teren.

Nimeni nu stă 7-8-10 luni fără bani. Dacă erau neplătiţi, plecau toţi de-acolo. Bani puţini, mulţi… s-au luat, că nimeni nu stătea gratis. Dinamo de acum nu mai e cel la care am jucat eu. Suporterii sunt aceiaşi, dar echipa nu e la nivelul suporterilor", a spus Tamaş, pentru sport.ro.

Gabi Tamaş: "Nu-mi place niciun fundaş din Liga 1"

De gura lui Tamaş nu au scăpat nici restul jucătorilor din Liga 1. Fostul fundaş al echipei naţionale i-a luat la ochi pe fotbaliştii care evoluează pe acelaşi post ca el. 

Reclamă 4 / 0/3

"Niciunul nu-mi place. Nu-mi place de niciunul. Când eram mai tânăr, aveai un Chiricheş, Gardoş… Gardoş de acum nu mai e ăla care s-a transferat în Anglia. Este talentat Chindriş de la Botoşani.

Nu mai discut de ei, toată lumea discută de ei. În ziua de azi, îşi iau nasul la purtare şi nu mai dau totul pe teren. Eu munceam non-stop şi nu-mi luam nasul la purtare. Demonstram în teren că merit să fiu lăudat", a mai spus Gabi Tamaş.

Recomandări
  • DDB, idee inedită pentru obţinerea licenţei
  • Tamaş îi atacă pe jucătorii lui Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și