Închide meniul

Iftime blochează transferul lui Şeroni la FCSB! Gigi Becali trebuie să plătească pentru fundaşul de la Botoşani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 13:26 / Actualizat: 2 iunie 2021, 15:18

Iftime blochează transferul lui Şeroni la FCSB! Gigi Becali trebuie să plătească pentru fundaşul de la Botoşani

Valeriu Ifitme, prima reacție după scandalul drogurilor de la FC Botoșani

Hepta

„Este o orientare foarte-foarte interesantă a celor de la FCSB către Alin. Dar nu-l las liber pe Alin Șeroni. Mi-a zis cineva ce ofertă are, am spus câți bani cer și gata. Liber de contract nu pleacă de la mine. Alin, ca orice fotbalist, poate pleca în anumite condiții. Sunt condiții ușoare, iar cine-l vrea trebuie să mă caute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime blochează transferul lui Şeroni la FCSB!

Categoric ar face față la FCSB. Ar face față la orice echipă din Liga 1. Da, nu ar juca 90 de minute constant, dar poate juca unul, două sau șapte meciuri, așa cum va avea nevoie FCSB.

FCSB nu are nevoie de un fundaș central permanent, ci de unul mai ieftin, care se poate ridica la nivelul celorlați și poate juca oricând îi cere clubul. Mai ales că nu s-ar supăra, spre deosebire de alții, care vor să joace meci de meci”, a spus Iftime, pentru gsp.ro.

Ilftime l-a oferit în 2020 pe Şeroni, la FCSB

În momentul în care Gigi Becali negocia transferul lui Andrei Chindriş, în primăvara lui 2020, Iftime îi recomanda lui Becali să îl cumpere pe Alin Şeroni. Reacţia omului de afaceri era una dură.

„De asta în săptămâna Paştelui domnul Becali voia să îl aducă pe Chindriş. Mirosea că o să rămână fără niciun fundaş central. Dar e liber Şeroni. I-l dau mâine pe Şeroni dacă vrea”, spunea Iftime, pentru telekomsport.ro.

Reclamă

„Ce Șeroni, mă? Cine este ăsta? Nu îl știu și nici nu mă interesează. Nu a ajuns Iftime să îmi facă el mie lista de transferuri. Pe mine mă interesează acum să îl aduc pe Neubert. Nu vedeti că am echipa pusă în cap cu accidentarile? Am ajuns de râsul lumii”, replica imediat Becali.

Discursul lui Becali s-a schimbat după un an, dar Iftime blochează transferul lui Şeroni. „L-am contactat azi pe Şeroni. Dacă îl lasă liber Botoşaniul, îl iau pe Şeroni. O să rădeţi. Becali nu mai vrea să ia gol cu capul. Să nu mai vină piticul ăla… nu mai dau nume. Să vină unul de 1,60 să dea cu capul.

N-o să mai poată nimeni. Nu avem fundaşi centrali extraordinari în România. E problemă peste tot, se plângea şi Dică atunci când am vorbit cu el. Măcar să dea cu capul în minge. Vin să dea cu capul la FCSB, la 1,60! D-aia îl vreau şi pe Şeroni, ţi-e frică de el când ajungi în careu. Dă cu capul”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali îl vrea pe Alin Şeroni la FCSB
  • Şeroni are 34 de ani

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv Vezi toate știrile
Citește și