Închide meniul

„Îi caut deja echipă!” Unde poate ajunge Alex Chipciu după ce s-a certat cu Marius Șumudică: „Nu va mai fi dorit înapoi”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 17:53

„Îi caut deja echipă! Unde poate ajunge Alex Chipciu după ce s-a certat cu Marius Șumudică: „Nu va mai fi dorit înapoi

Unde poate ajunge Alex Chipciu

DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO

În rezultat, impresarul lui Alex Chipciu, Giovanni Becali, a început deja să îi caute o nouă echipă clientului său. Campionatul Turciei este destinația favorită pentru Chipciu, potrivit dezvăluirilor agentului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul de 32 de ani are șanse infime să mai continue la campioana României.

Unde poate ajunge Alex Chipciu după ce s-a certat cu Marius Șumudică

„O să încercăm să-i găsim ceva în Turcia în perioada imediat următoare. Îi caut deja echipă! Mai este timp pentru transferuri. Cred că nu va mai fi dorit înapoi de Șumudică după declarațiile pe care le-a dat despre Alex”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Alex Chipciu a fost exclus din lot după ce a avut un conflict cu Otto Hindrich, tânărul portar al ardelenilor, la antrenamente. Mijlocaşul a fost lovit cu mingea în faţă şi a reacţionat violent. La scurt timp, Marius Şumudică a luat decizia categorică.

„El s-a manifestat de aşa natură încât să fi eliminat, a trebuit să-l elimin din grup. Nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept…mai există insulte între jucători, mai există clinciuri, dar nu pot să accept luptă fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru.

Reclamă

Eu am luat o simplă decizie, l-am scos din antrenament. De fapt el părăsise antrenamentul, nu am văzut în viaţa mea un jucător să îşi dea jos tricoul să plece de pe teren, fiind nervos. Practic l-am întrebat ceea ce s-a întâmplat, de ce face lucrul acesta”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Alex Chipciu, scos de pe lista UEFA de Marius Șumudică

Chiar dacă mijlocaşul a calificat campioana României în turul al doilea preliminar UEFA Champions League, prin golul său din meciul retur cu Borac Banja Luka, acesta a fost dat afară de la echipa din Gruia.

Marius Șumudică l-a scos de pe lista UEFA, precizând categoric că drumurile lor se despart.

Reclamă 4 / 0/3

A spus că este foarte nervos şi nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunţ conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA şi să nu mai continue în acest grup pentru că nu am nevoie de astfel de jucător„, a mai spus Șumudică.

850.000 de euro este cota actuală a lui Alex Chipciu. Acesta evoluează pentru CFR Cluj din ianuarie 2020, reușind să-și treacă în palmares două titluri alături de formația din Gruia.

Recomandări
  • Alex Chipciu, OUT de la CFR Cluj
  • Unde poate ajunge după ce s-a certat cu Șumudică

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și