Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Îi „iau mințile” lui Octavian Popescu cele 50 de milioane de euro cerute de Gigi Becali? Avertismentul unui fost jucător de la FCSB: „Sper să nu afecteze mai mult părinții!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2022, 13:23

Îi „iau mințile lui Octavian Popescu cele 50 de milioane de euro cerute de Gigi Becali? Avertismentul unui fost jucător de la FCSB: „Sper să nu afecteze mai mult părinții!

Octavian Popescu este principala perlă a lui Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali vrea să dea o adevărată lovitură cu Octavian Popescu. 50 de milioane de euro este suma pe care o cere Becali pentru perla sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul timpului, Gigi Becali a avansat sume uriașe pentru a-și vinde jucătorii. Cel mare transfer făcut până acum a fost cel al lui Dennis Man la Parma, pe care l-a vândut cu 13 milioane de euro.

Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro pentru Octavian Popescu

Florinel Coman și Ianis Stoica sunt alți doi jucători din actuala echipă de la FCSB pe care Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro. În ultima perioadă, patronul FCSB s-a focusat pe Octavian Popescu, cel care a debutat și la echipa națională.

Becali a anunțat că vrea 50 de milioane de euro pe Tavi Popescu, o sumă care poate destabiliza orice jucător tânăr. Fost jucător la echipa lui Gigi Becali, Janos Szekely, e de părere că aceste sume vehiculate pot afecta mai multe părinții jucătorului.

”Eu sper să nu afecteze mai mult părinții decât pe jucători. Că asta e problema. Am auzit de el. L-am văzut foarte puțin pentru că nu am timp să urmăresc toate meciurile. Din ce am văzut eu, și pe la U21, avem generații bune”, a spus Janos Szekely, fost jucător la FCSB, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Reclamă

Cota lui Octavian Popescu a „explodat”, iar Florin Tănase este cel mai scump fotbalist din Liga 1

Cotele jucătorilor din Liga 1 au fost actualizate pe 29 martie, de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Octavian Popescu a fost marele „câştigător”, după eurogolurile din Liga 1: de la 1.9 milioane de euro, valoarea sa a ajuns la 3 milioane de euro.

Florin Tănase rămâne cel mai valoros jucător din România, cu o cotă de 5.5 milioane de euro. Valoarea sa nu a suferit nicio modificare. Darius Olaru, titularizat recent de Edi Iordănescu la echipa naţională, ocupă poziţia secundă, cu 4 milioane de euro. Nici valoarea sa nu a fost schimbată.

Andrei Burcă, fundaşul campioanei CFR Cluj, completează podiumul, cu o cotă de piaţă de 3.7 milioane de euro, cu 200.000 de euro mai mult faţă de ultima actualizare. Florinel Coman se află pe locul 4. Valoarea sa a avut de suferit din cauza prestaţiilor modeste, astfel că „Mbappe de România” a ajuns la 3.5 milioane de euro, de la 4.

Reclamă 4 / 0/3

Top 5 jucători din Liga 1:

1. Florin Tănase – 5.5 milioane de euro
2. Darius Olaru – 4 milioane de euro
3. Andrei Burcă – 3.7 milioane de euro
4. Florinel Coman – 3.5 milioane de euro
5. Octavian Popescu – 3 milioane de euro

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și