Închide meniul

Ilie Dumitrescu a anunțat cine va câștiga alegerile pentru președinția FRF: ”Nu are nimeni nicio șansă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2021, 8:53

Ilie Dumitrescu a anunțat cine va câștiga alegerile pentru președinția FRF: ”Nu are nimeni nicio șansă”

Reacția lui Ilie Dumitrescu, după FCSB - FC Argeș 4-0

Hepta

„Răzvan Burleanu are 95% șanse să câștige alegerile. Indiferent de ce nume vor participa, nu are nimeni nicio șansă! Cine va candida va fi doar cu numele. Oricum, e super târziu ca cineva să-și anunțe acum participarea, alegerile sunt în primăvară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este târziu, super târziu! Nu va avea nimeni nicio șansă. Este ca și cum ar juca Bayern Munchen contra unei echipe din Zweite Bundesliga”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Răzvan Burleanu, pentru a treia oară președinte?

Răzvan Burleanu, care recent a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi, se pregătește pentru al treilea mandat la FRF. El a câștigat alegerile din 2014, după ce i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian. În 2018, a rămas în funcție după o luptă cu Ionuț Lupescu.

”Nu cred că va mai candida cineva în afară de Răzvan Burleanu, pentru că nimeni nu crede că are vreo șansă să câștige. Sau dacă se va băga cineva, o va face doar de formă, să zică lumea că sunt doi. Gică Popescu zice că nu mai candidează, Ionuț Lupescu s-a învățat minte și el.

Mai avem însă foști fotbaliști mari care ar putea să vină la FRF, dar își dau seama că e greu să iasă. Mai e și Cristi Balaj, care ar putea să fie președintele Federației Române de Fotbal. El ar putea fi o soluție, însă trebuie să îi convingă și pe alegători”, a comentat și Ion Crăciunescu, la Realitatea Sportivă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și