Închide meniul

Ilie Dumitrescu îi face praf pe jucătorii de la FCSB. ”Sunt prea sensibili. Dacă aș expune problemele…”. Pe cine dă ca exemplu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2020, 17:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Ilie Dumitrescu îi face praf pe jucătorii de la FCSB. ”Sunt prea sensibili. Dacă aș expune problemele…”. Pe cine dă ca exemplu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Ilie Dumitrescu îi face praf pe jucătorii de la FCSB

Dumitrescu susține că fotbaliștii trebuie să își vadă de propriile evoluții și să nu mai fie supărați pe declarațiile foștilor colegi, are au tot dreptul să vorbească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu îi critică pe jucătorii de la FCSB

"Sunt foarte sensibili ei, așa, la comentarii. Când apare ceva în presă, sunt foarte sensibili, nu se acceptă critica în zona aia, acolo.

Problema se pune diferit. Eu nu am făcut decât două lucruri: luați meciul cu CFR, când se întoarce cu spatele, corner Deac și înscrie Djokovic, da? Fază fixă, deci clar a greșit și Ovidiu Popescu acolo. Putea să nu fie 2 contra 1, sau 2 contra 0, cum am spus eu și lași central Radunovic. Trebuie să acopere zona.

Eu, când fac analiză, nu fac decât din punct de vedere tactic. Despre Man, da. Man, Coman și Tănase nu sunt pe lista celor care nu se pregătesc. Deci Man și Coman se pregătesc foarte bine. Dar sunt câteva momente în joc când statutul lui, ca jucător, îi permite relaxarea asta”, a spus Dumitrescu la Digi Sport.

Dumitrescu îl da ca exemplu pe Ciprian Deac

Ilie Dumitrescu l-a oferit ca exemplu pe Ciprian Deac, un jucător care strălucește în Liga 1 și este decisiv pentru CFR Cluj.

Reclamă

”Fac o comparație între Deac și orice jucător care joacă în bandă în România. O să vedeți că Deac marchează gol, dar când echipa adversă intră în posesie, el acoperă zona. Nu există ca fundașul advers să creeze superioritate.

Ăsta e exemplul. Nu mai dau exemplul lui Sterling sau jucători la nivel foarte înalt. Din punct de vedere tactic a fost preferat la echipa națională. Nu vreau să dau exemple ce s-a întâmplat când au jucat anumiți jucători foarte importanți pentru echipa națională. Da? Deci nu poți să tratezi într-un fel la echipa de club și când mergi la națională să te transformi sută la sută.

Pentru că sunt niște reminiscențe și organismul nu e obișnuit să facă dublu efort. Am mai spus asta. Nu poți să joci doar când ai mingea dacă vrei să te transferi pentru o sumă importantă de bani”, a mai declarat Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și