Închide meniul

Ilie Dumitrescu îl face praf pe Gigi Becali după incidentul "Buziuc": "Poate l-a auzit Gigi pe comentator". Mister a dat de pământ şi cu Petrea: "E prea mult gossip girl"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 5:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Ilie Dumitrescu îl face praf pe Gigi Becali după incidentul "Buziuc": "Poate l-a auzit Gigi pe comentator". Mister a dat de pământ şi cu Petrea: "E prea mult gossip girl"

Hepta

Gigi Becali, pus la zid

"Rupeam totul pe mine și plecam acasă!", a fost reactia lui Narcis Răducan, întrebat ce ar fi făcut dacă s-ar fi aflat în locul lui Alexandru Buziuc. Atacantul lui FCSB a fost băgat la pauză în teren, dar a fost scos după numai 34 de minute. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu l-a ironizat pe Toni Petrea

Ilie Dumitrescu, în schimb, l-a ironizat pe Toni Petrea pentru maniera în care comentează implicarea lui Gigi Becali la FCSB.

"Știi cum e? Că pe chipul lui nu e nicio chestie, niciun fel de reacție. Foarte bun din punctele astea de vedere, mai ales cum gestionează relația cu presa. Cred că e one of the best, poate cel mai bun. Dar e prea mult gosssip…gossip girl", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. 

Alexandru Buziuc a rezistat doar o singură dată 90 de minute pe teren în acest sezon. Se întâmpla în victoria lui FCSB cu 3-0 în fața lui FC Argeș, partidă disputată în luna septembrie. În 2021, atacantul de 26 de ani a jucat cel mai mult, într-un singur meci, 45 de minute , împotriva Viitorului.

"Asta, cu Buziuc, nu e o mutare de antrenor. Poate l-a auzit Gigi pe comentator că a zis că a fost capăt de linie pentru Buziuc și l-a scos. Eu n-aș fi făcut niciodată asta. Și, în general, un antrenor nu gândește așa.

Reclamă

Un antrenor nu face o astfel de schimbare. Dar tu, când decizi (n.r. : se referă la Gigi Becali), faci ce vrei. Oricum, nu înlocuiești după 30 de minute un fotbalist decât atunci când există o problemă fizică.

Vă dați seama copilul ăla ce simte acum! Trebuie să-l ambiționeze asta. Data viitoare să muncească mai mult, iar când intră, să aibă realizări. E o situație care nu e confortabilă pentru jucător", a mai spus Ilie Dumitrescu. 

În cele 17 meciuri bifate în Liga 1, Alexandru Buziuc nu s-a remarcat mai deloc. El nu a înscris vreun gol și are o singură pasă decisivă în dreptul său. Pe de altă parte, Buziuc a prins în total pe teren puțin peste 500 de minute, în cele 17 meciuri în care a fost folosit. 

Reclamă 4 / 0/3

Cum a explicat Toni Petrea schimbarea lui Alexandru Buziuc

”Buziuc a avut o determinare bună, dar n-a avut realizări. De-asta am zis să-i dau o șansă și lui Vukusic. N-a fost o lecție, bănuiesc că nu e mulțumit, sper să-l motiveze și să ajungă să aibă realizări”, a explicat Toni Petrea după meciul cu Chindia. 

Victoria împotriva Chindiei a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive pentru FCSB. Roș-albaștrii sunt lideri în Liga 1, cu trei puncte peste CFR Cluj, care are însă un meci mai puțin disputat. 

Recomandări
  • Alexadru Buziuc, umilit în meciul cu Chindia
  • Gigi Becali, pus la zid

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și