Închide meniul

Ilie Dumitrescu, impresionat de un tânăr din Liga 1! Gigi Becali a făcut ofertă pentru el! Răspunsul primit de finanțatorul FCSB

Publicat: 31 august 2021, 8:11

Reclamă
Ilie Dumitrescu, impresionat de un tânăr din Liga 1! Gigi Becali a făcut ofertă pentru el! Răspunsul primit de finanțatorul FCSB

Gigi Becali, confesiuni dureroase

Gigi Becali, Hepta

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Miculescu, dar UTA a cerut 1.000.000 de euro. Suma a fost considerată prea mare de finanțatorul FCSB. Ilie Dumitrescu îl sfătuiește pe Becali să bage mâna în buzunar pentru că „este un jucător de mare perspectivă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Miculescu este un jucător promițător. Cred că ar fi un traget pentru echipele importante pentru că are un potențial mare. Are fizic foarte bun, joacă un fotbal total, face și faza defensivă, apare foarte bine și la finalizare, este un jucător de mare perspectivă”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

David Miculescu vrea să plece de la UTA

David Miculescu are un început bun de sezon cu UTA. Tânărul atacant a marcat golul victoriei pentru echipa sa, în meciul cu Gaz Metan. Conștient de valoarea sa, Miculescu a recunoscut că vrea să facă pasul spre o echipă mai mare.

„Sper să o ținem tot așa, să luăm 3 puncte și cu Rapid. Avem un grup foarte unit, o echipă destul de bună, sper să fim între primele 6 echipe. Sper să continui tot așa, cu goluri și pase de gol. Sper să plec cât mai repede, sezonul viitor dacă nu sezonul ăsta”, a declarat Miculescu la finalul jocului cu Gaz Metan.

Gigi Becali a făcut ofertă pentru David Miculescu

Finanțatorul FCSB l-a remarcat de mult pe atacantul celor de la UTA și a anunțat că a făcut o ofertă pentru el. Arădenii au refuzat însă propunerea lui Becali. Aceștia au cerut o sumă mai mare de transfer. Din câte se pare, UTA ar vrea 1.000.000 de euro.

Reclamă

„Miculescu… le-am dat o ofertă de 500.000 și au zis că e prea mică oferta. Bine, mulțumesc! Nu mă mai interesează, acum nu mai fac eu. Trebuie să-mi spună Edi ce jucători îi plac și eu o să îi aduc. Nu e greu să-i aducem pe cei pe care îi vrea el”, spunea Becali în urmă cu o săptămână.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și