Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a trădat pe Gigi Becali. "Îmi fac abonament. Adevărata Steaua să joace cu casa închisă!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2020, 15:20

Reclamă
Ilie Dumitrescu l-a trădat pe Gigi Becali. "Îmi fac abonament. Adevărata Steaua să joace cu casa închisă!"

Colaj SportPictures / Razvan Pasarica - Profimediaimages

Ilie Dumitrescu, lovitură pentru Gigi Becali

Fostul atacant al Generaţiei de Aur a fost mereu un susţinător al lui FCSB. Acum îşi doreşte ca fanii roş-albaştrilor să vină, în număr mare, la meciurile echipei din liga a 4-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu îl înfurie pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu s-a declarat, cu fiecare ocazie, un susţinător al lui Gigi Becali în "războiul" cu Florin Talpan. Nimic nu anunţa reacţia pe care a avut-o astăzi.

Vreau să-mi fac abonament pe noul stadion Ghencea. Pentru Steaua, Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Vreau să mă duc să-i văd pe ei. Aștept ca pe noul stadion să fie arena plină.

Să se joace cu casa închisă. Nu te aștepți ca adevărata echipă, Steaua București, să joace cu casa închisă. Glasgow Rangers a lucrat în Liga a 4-a cu casa închisă, așa ar trebui și aici”, a declarat Dumitrescu pentru Digi Sport.

Acesta a anunţat şi cum îşi doreşte să se numească noua arenă din Ghencea, care a costat aproape 100 de milioane de euro.

Reclamă

Denumirea stadionului trebuie să fie Steaua, iar fiecare sector ar trebui să poarte numele unei legende. Cred că ar fi cea mai bună variantă”, a mai anunţat fostul atacant.

Ilie a jucat pentru roş-albaştri între 1986 şi 1994, perioadă în care a cucerit patru titluri. Ultima echipă pe care a antrenat-o este chiar echipa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și