Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj ferm pentru dinamovişti: "În momentul acesta, doar el poate salva clubul"

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 18:31

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj ferm pentru dinamovişti: "În momentul acesta, doar el poate salva clubul"

Mediafax Foto / Laurentiu Mich via Hepta

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situaţia de la Dinamo

Ilie Dumitrescu e de părere că acest proiect nu va avea succes decât în cazul în care ar fi implicaţi 20 de mii de fani. În acest moment, doar Ionuţ Negoiţă poate slava clubul de la faliment. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca proiectul ăsta să aibă succes ar trebui să fie la 15-20 de mii de membri. Dacă dau fiecare câte 100 de euro pe an, plus banii din drepturile TV.

Cred că s-ar ajunge la un buget suficient pentru Liga 1. Acum, în momentul ăsta, eu cred că doar Negoiță poate salva Dinamo”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digisport.

Dinamo poate pierde baza de la Săftica

Anunțul a fost făcut de Peluza Cătălin Hîldan pe pagina de Facebook. Se pare că Dinamo are o datorie către ANAF, în valoare de 1.100.000 de lei. Dacă nu va fi achitată, atunci jucătorii nu se mai pot antrena la Săftica.

Ar fi bine ca investitorii spanioli să facă publice dovezile prin care garantează că vin cu banii în 30 de zile. Până să treacă 30 de zile, Dinamo are de plătit 1.100.000 de lei către ANAF. Plata aceasta este urgentă! Dacă nu se va achita la timp, pierdem Săftica. Negoiță nu mai dă niciun leu! Cine va plăti?

Reclamă

Spaniolii negociază preluarea clubului din aprilie. Noi le-am transmis că trebuie să vină cu 180.000 de euro pentru licență, altfel vor mai cumpăra doar un club de Liga 3. Nu au avut acei 180.000 de euro, așa că a rămas pe seama suporterilor plata licenței”, au scris reprezentanții PCH pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și