Închide meniul

Ilie Dumitrescu nu are milă de Gigi Becali! "Sunt lucruri de neacceptat la un club de nivelul ăsta"

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 5:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Ilie Dumitrescu nu are milă de Gigi Becali! "Sunt lucruri de neacceptat la un club de nivelul ăsta"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Probleme pentru Gigi Becali

Faptul că Gigi Becali decide aproape totul la club l-a adus aproape de colaps şi departe de performanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt lucruri de neacceptat la un club de nivelul ăsta. Dacă ne uităm la CFR, în afară de problema asta a lui Arlauskis, care nu și-a prelungit contractul, care e un caz izolat, observăm un lot de 26 de jucători supervaloroși.

Uitați ce bancă solidă a avut la Botoșani. Oricare putea fi titular! Și ce vedeam azi pe bancă la FCSB… ”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Gigi Becali l-a criticat pe Adi Petre după numai un meci

Concret, fostul mare atacant nu înţelege cum ajunge Adi Popa să joace după doar câteva antrenamente de la revenirea sub comanda lui Bogdan Vintilă. 

Mai mult, Gigi Becali l-a făcut praf pe Adi Petre după meciul cu CFR, primul al atacantului după pandemie. 

Reclamă
Reclamă

”Mai vedem cum Adi Popa intră în joc după 3-4 zile de antrenamente. Adi Petre nu e confortabil cu statutul ăla, da? Ai niște idealuri și te trezești că ești o soluție de rezervă pentru antrenor.

Ai venit în România cu obiectivul de a juca la echipa națională și la FCSB. Nici când nu e lotul complet nu ești titular. A șutat cu șansă la 11m, dar a marcat.

Ne aducem aminte de perioada când erau 9-10 jucători cu probleme medicale și te bătea Voluntari”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și