Închide meniul

Ilie Dumitrescu nu îl iartă pe Laurenţiu Reghecampf şi a lansat un nou atac. „Este inadmisibil, n-ai cum să vorbeşti aşa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2021, 10:10

Ilie Dumitrescu nu îl iartă pe Laurenţiu Reghecampf şi a lansat un nou atac. „Este inadmisibil, n-ai cum să vorbeşti aşa!

Ilie Dumitrescu nu îl iartă pe Laurenţiu Reghecampf

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Tudorie e bine. Când o să avem bagaje, când o să cărăm ceva, o să ne ajute. Deocamdată e la echipa a doua”, reacţiona Reghecampf în momentul în care o pregătea pe FCSB. Ilie Dumitrescu a răbufnit, la cinci ani distanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu nu îl iartă pe Laurenţiu Reghecampf şi a lansat un nou atac

Pentru mine, este extraordinar Șumudică, este senzațional. Șumudică, cât a fost plecat în Turcia, ne-a lipsit, dar cred că ar trebui să aibă alt discurs, mai ales când e vorba de jucători, indiferent care jucători. Eu îmi aduc aminte de o expresie a lui Reghecampf și cu care eu nu am fost de acord și am spus-o în direct acum câțiva ani. Se referea la un jucător, la Tudorie, că trebuie să care bagajele, sau ceva de genul ăsta.

Nu poți să faci asta, să spui așa ceva, n-ai cum să vorbești asta! E inadmisibil, nu se poate așa ceva! Adică sunt lucruri pe care n-o să le întâlnești la niciun antrenor în fotbalul adevărat, la cel mai înalt nivel. Nu există așa ceva!”, a spus Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Dumitrescu i-a transmis lui Marius Şumudică să nu îşi mai atace jucătorii, aşa cum a făcut-o după eşecul cu Steaua Roşie Belgrad, scor 0-4.

Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii

Am avut o prestaţie ruşinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri şi să luăm astfel de goluri. Era un meci echilibrat, după care le dăm cadou două goluri. Astea nu le pot antrena eu. Am luat goluri pe greşeli personale, suntem obosiţi, am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârsta înaintată.

Reclamă

Mi-e ruşine ca antrenor la ce s-a întâmplat. Sper să aibă acelaşi sentiment şi jucătorii. Noi luăm un gol în minutul 5, după ce pierdem mingea în jumătatea noastră, au fază fixă, luăm gol.

E greu să marcă 4 goluri, e Science Fiction. Au câştigat toate duelurile unu contra unu, ei şi-au amânat şi meciurile interne. Le-am făcut cadouri”, a spus Şumudică la Belgrad.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și