Închide meniul

Ilie Poenaru a dezvăluit de ce nu s-a înțeles cu Claudiu Keșeru la UTA: „A avut frustrările lui”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 decembrie 2022, 10:40

Ilie Poenaru a dezvăluit de ce nu s-a înțeles cu Claudiu Keșeru la UTA: A avut frustrările lui”

Ilie Poenaru a dezvăluit de ce nu s-a înțeles cu Claudiu Keșeru la UTA

Profimedia

Ilie Poenaru a dezvăluit de ce nu s-a înțeles cu Claudiu Keșeru la UTA. Atacantul a fost transferat cu mult entuziasm la Arad în această vară, dar situația nu a decurs precum și-ar fi dorit cei din conducerea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea cu scandal de la FCSB, Claudiu Keșeru venea la UTA cu mari speranțe. Inclusiv Ilie Poenaru, cel care a insistat pentru transfer, avea mare încredere în el. Din nefericire pentru ambele părți, lucrurile nu au mers conform planului, între cei doi luând naștere și un conflict.

Ilie Poenaru a dezvăluit de ce nu s-a înțeles cu Claudiu Keșeru la UTA

Fostul antrenor de la UTA a dezvăluit în cele din urmă motivul concret pentru care nu s-a putut înțelege cu Keșeru. Este vorba despre dorința atacantului de a juca cât mai mult și cât mai repede, deși nu era încă 100% pregătit.

„N-a fost niciun jucător adus peste mână. Pe Claudiu eu l-am dorit, am avut discuţii interminabile cu el. Într-o perioadă de o lună de zile cred că am vorbit aproape în fiecare zi. 

El avea nevoie de o perioadă mult mai mare de reintegrare, readaptare, pregătire fizică în grup organizat. Să nu uităm că el la FCSB s-a antrenat separat. După ce am terminat cantonamentul din Slovenia, aveam o înțelegere cu el. Eu îmi doream să reîntre treptat.

Reclamă

Dar el mi-a spus că reprezintă ceva pentru fotbalul din Arad şi că trebuie să intre să joace, să ajute echipa. S-a văzut că nu dădea randamentul scontat, iar eu trebuia să văd interesul echipei şi cumva să îi prelungesc această integrare. El, bineînţeles, s-a supărat, a avut frustrările lui, supărările lui, dar nu mi-a creat probleme, s-a antrenat 100%.

(n.r. despre declaraţiile date în presă de Keșeru) Erau supărările lui, pe care şi le-a asumat, nu m-am supărat, dar am avut o discuţie după aceea. I-am spus că e important şi ar fi bine să aibă grijă ce declară pentru că este un jucător important pentru UTA. Trebuie să aibă grijă pentru că e căpitanul echipei, iar ceea ce declară se poate răsfrânge şi asupra vestiarului, iar el trebuie să fie un exemplu”, a declarat Ilie Poenaru pentru orangesport.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ilie Poenaru a dezvăluit de ce nu s-a înțeles cu Claudiu Keșeru
  • Atacantul a fost transferat la UTA Arad în această vară

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și