Închide meniul

Ilie Poenaru nu e deloc modest. Ce spune ”Jose” după patru victorii la rând cu 1-0. ”E greu să ne mai oprească cineva. Bem o bere împreună”

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 16:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Ilie Poenaru nu e deloc modest. Ce spune ”Jose” după patru victorii la rând cu 1-0. ”E greu să ne mai oprească cineva. Bem o bere împreună”

Ilie Poenaru așteaptă duelul cu Mircea Rednic

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Clinceni s-a impus în runda a 7-a din play-out cu Sepsi OSK, unica reușită aparținându-i lui Adrian Șut. ”Jose” Poenaru e mulțumit de prestația echipei sale și e lipsit de modestie. Crede că nu-l mai poate opri nimeni până la finalul stagiunii din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru: ”E greu să ne mai oprească cineva”

"Este victoria echipei, o victorie muncită, o victorie frumoasă în acelaşi timp. Eu zic că am făcut un joc foarte bun astăzi. În a doua repriză am făcut puţin pasul în spate, sunt momente când avem puţină teamă şi nu este ok. Dar, per total, îi felicit pe jucători că dau dovadă de mare caracter, de atitudine, de nebunie, de plăcere… eu sunt mândru în momentul ăsta de echipa pe care o antrenez, de grupul pe care îl am. Poate sunt lipsit de modestie, dar pot să spun că, în momentul în care am bătut la Iaşi, le-am spus că dacă reuşim o victorie şi cu Chindia, e greu să ne mai oprească cineva.

Stăm acum să ne refacem, bem o bere împreună, ne bucurăm în această seară de victorie, iar de mâine ne pregătim de meciul cu Dinamo. Ne aşteaptă un meci foarte greu, Dinamo ştim în ce situaţie este, noi avem nevoie de puncte în continuare şi trebuie să jucăm la victorie.Nu ne gândim la bani, ne gândim la performanţa pe care vrem să o facem. Ştim că banii vor veni mai devreme sau mai târziu, lucrurile sunt ok din punctul ăsta de vedere la noi. Conducerea face eforturi şi se vor rezolva toate problemele", a declarat Ilie Poenaru, la finalul meciului”, a spus Poenaru după meci, pentru Telekom Sport.

Academica Clinceni va juca următorul meci cu Dinamo București. Partida va avea loc duminică de la ora 17:00. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:03

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și