Închide meniul

Imagini dramatice la Chiajna – FC U Craiova 0-0! Robert Popa, portarul Craiovei lui Mititelu, a fost umplut de sânge de un adversar

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 16:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Imagini dramatice la Chiajna – FC U Craiova 0-0! Robert Popa, portarul Craiovei lui Mititelu, a fost umplut de sânge de un adversar

captură Digi Sport

Robert Popa, umplut de sânge

  • Moment dramatic în meciul Concordia Chiajna - FCU Craiova
  • Robert Popa, umplut de sânge

În minutul 64 al duelului de la Chiajna, la scorul de 0-0, echipa medicală a fost nevoită să intervină, după ce goalkeeper-ul oltenilor a fost lovit de Gabriel Deac. Fotbalistul Concordiei l-a lovit în frunte pe Popa, după ce acesta primise balonul pe culoar. Imediat după ce l-a văzut întins pe gazon, Deac s-a speriat şi a cerut intervenţia medicilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma contactului, portarul Craiovei a sângerat, iar după doar 4 minute, acesta a fost schimbat cu Mario Enache. Arbitrul a dictat doar cartonaş galben pentru intrarea lui Deac.

Oltenii, doar egal cu Concordia Chiajna

La primul meci din 2021, formaţia lui Ovidiu Stîngă a obţinut o remiză albă la Chiajna. Oltenii şi-au creat ocazii, însă ''zidul'' Chesneau a avut parade de senzaţie.

Reclamă

În urma acestui rezultat, oltenii rămân pe primul loc în Liga a 2-a, cu 31 de puncte acumulate în 15 etape. Pentru Craiova lui Mititelu urmează duelul cu CS Mioveni de pe teren propriu.

De partea cealaltă, Concordia Chiajna a urcat pe locul 14 în campionat, cu 17 puncte obţinute după 16 etape. Pentru gruparea pregătită de Claudiu Niculescu urmează confruntarea cu Petrolul Ploieşti.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia
Echipa naţională • 21 mart., 22:03
Robert Popa l-a atacat pe Marcel Puşcaş după meciul cu Italia: „E un figurant care se dă bunicul meu”! Reacţia lui Puşcaş
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna
Liga 2 • 14 mart., 14:13
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial de Concordia Chiajna! A revenit în fotbal la 5 luni de la retragere
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal. Mesajul transmis de fostul fundaș, retras din activitate.
Liga 2 • 13 mart., 15:44
Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a revenit în fotbal: „Mă bucur că am luat această decizie!”
OFICIAL | Gabi Tamaş a revenit în fotbal! A semnat cu o echipă pentru care a evoluat
Liga 2 • 13 mart., 14:38
OFICIAL | Gabi Tamaş a revenit în fotbal! A semnat cu o echipă pentru care a evoluat