Închide meniul
VIDEO

Imagini impresionante înainte de FCSB – FC Voluntari. Mihaiţă Neşu a venit pentru prima dată pe Arena Naţională: „Am venit direct de pe drum!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2022, 20:19

Imagini impresionante înainte de FCSB – FC Voluntari. Mihaiţă Neşu a venit pentru prima dată pe Arena Naţională: „Am venit direct de pe drum!

Mihai Neşu a venit pentru prima dată pe Arena Naţională

Captură AS.ro LIVE

Imagini emoţionante la Arena Naţională, înainte de FCSB – FC Voluntari. Mihăiţă Neşu a mers în vestiarul celor de la FCSB pentru a-i încuraja pe pe jucătorii lui Toni Petrea. Mihăiţă Neşu a ajuns la stadion cu o oră înainte de startul meciului şi a mers în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăiţă Neşu a venit pentru prima dată pe Arena Naţională. Fostul internaţional român a venit direct de pe drum la stadion.

Mihăiţă Neşu: „Nu am mai fost niciodată pe Arena Naţională

E prima oară aici, nu am mai fost niciodată pe Arena Naţională. Mă bucur că am venit, de aia şi am vrut să vin neapărat. Am venit direct de pe drum. Am vrut să vin să mă întâlnesc cu Meme, cu Cătălin, cu cine mă mai ştiu. Bucuros şi nerăbdător să mai văd un meci, pentru că nici la televizor nu mă mai uit. Am adus şi urnele de la Fundaţie, mai strângem bani pentru poroiectul nostru. De asta am şi venit la Bucureşti. Mai întâi trebuie să strângem bani pentru proiectul nostru. S-au scumpit şi materialele de construcţii şi mai trebuie să strângem 1.800.000 de euro. Oricine vrea să ne susţină să trimită un SMS la 844 cu cuvântul CRED şi să doneze 2 euro„, a spus Mihai Neşu la sosirea pe Arena Naţională.

Mihai Neşu şi George Ogăraru vin la AS.ro LIVE

Mihai Neșu și George Ogăraru, foștii mari jucători ai Stelei, sunt invitații de marți ai lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE, de la ora 10:30! Drumurile lui Neșu și Ogăraru au avut traiectorii aproape identice. Foști colegi de cameră, ambii au plecat de la Steaua în Olanda, la Utrecht și Ajax, și ambii au fost apreciați la cluburile lor. Ei reprezentau România cu mândrie în fotbalul mare. Și totuși, la un moment, drumurile lor s-au despărțit. Pentru unul dintre ei, viața a avut alte planuri.

Mihai Neșu a suferit un accident horror la unul dintre antrenamentele lui Utrecht, o lovitură pe care nu a anticipat-o niciodată. Pe 10 mai 2011, Neșu s-a ciocnit de coechipierul Alje Schut și a rămas întins pe gazon. A fost operat de urgență, iar doctorii au stabilit un diagnostic teribil: ruptură de vertebră cervicală. Neșu a rămas paralizat. Sunt 11 ani de când Mihai Neșu trăiește în scaun cu rotile. Și totuși, a rămas același Neșu. Și la fel de bun prieten cu Ogăraru.

Reclamă

George l-a vizitat frecvent pe prietenul său, Mihai. Neșu nu a fost doborât de accident. Din contră, a încercat să-i ajute pe alții. Așa s-a născut ideea construirii unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilități, la Oradea, cel mai modern din țară. Ogăraru îl susține necondiționat pe Neșu în acest proiect

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și