Închide meniul
Foto

Imagini incredibile! Poliția păzește palatul lui Gigi Becali! Patronul FCSB, mesaj uluitor pentru Gheorghe Mustață: „Să aibă grijă cu pușcăria! A mai fost acolo!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2021, 11:48 / Actualizat: 15 noiembrie 2021, 15:50

Imagini incredibile! Poliția păzește palatul lui Gigi Becali! Patronul FCSB, mesaj uluitor pentru Gheorghe Mustață: „Să aibă grijă cu pușcăria! A mai fost acolo!”

Gigi Becali, mesaj fără precedent pentru Gheorghe Mustață

Hepta

Ultrașii FCSB au luat foc după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, în urma unui conflict cu Gigi Becali. Gardul reședinței patronului FCSB a fost vandalizat. Mesajul scris pe gard este unul de-a dreptul scandalos, iar Gigi Becali a apelat la poliție pentru a primi protecție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a avut și un dialog încins cu Gheorghe Mustață, chiar în această dimineață. Patronul FCSB i-a spus, la telefon, că este dispus să vândă echipa. Ulterior, Becali a revenit cu un mesaj dur pentru Gheorghe Mustață.

Gigi Becali, mesaj incredibil pentru Gheorghe Mustață

Nu mai stau cu nimeni la discuție, iar eu i-am zis clar lui Mustață să aibă mare grijă. Ăsta e caz de pușcărie, el a mai fost acolo. Este acum principalul instigator. Eu l-am ajutat lunar cât a fost arestat, iar acum văd că se joacă cu focul. Să aibă grijă! Am auzit că au intrat și în bază. Ăștia realizeză ce au făcut? I-am dat pe mâna Poliției!

V-am spus că nu stau la discuție și nu îi iert! Dacă Poliția o să îi descopere, o să-i aresteze. Să nu mă sune să o dăm la pace după ce vor intra pe mâna Poliției că nu voi accepta nimic. Să nu le treacă prin cap să vină și la Pipera. Am anunțat deja organele statului. Totul mi se trage cu suporterii de când a ieșit Mustață ăsta din pușcărie”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Derapaj incredibil al ultraşilor de la FCSB! Au vandalizat zidul palatului lui Gigi Becali

Derapaj incredibil al ultraşilor celor de la FCSB, în ziua în care Gigi Becali a ales să se despartă de Edi Iordănescu. Fanii i-au vandalizat zidul palatului finanţatorului.

Reclamă

„Mori, Gigi!” şi „Satana” sunt mesajele greu de comentat scrise pe zidul Palatului lui Gigi Becali! Suporterii conduşi de Gheorghe Mustaţă nu au mai suportat umilinţa prin care a trecut clubul, dar au ales o formă teribilă de a reacţiona.

Ultrașii de la FCSB au răbufnit după plecarea lui Edi Iordănescu

Ultrașii de la FCSB au răbufnit după plecarea lui Edi Iordănescu. ”Nu vom mai susține pe nimeni, îl avem pe Gigi Becali antrenor!”, a transmis Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albaștrilor, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gheorghe Mustață a anunțat că Peluza Nord i-a transmis lui Edi Iordănescu să nu se lase umilit de Gigi Becali. Zis și făcut! După ultima intervenție a patronului FCSB, antrenorul s-a despărțit de gruparea roș-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

”A plecat, nu s-a lăsat umilit, ceea ce i-am cerut și noi. Am vorbit dimineață cu el și mi-a promis că nu pleacă. După ieșirea domnului Becali… nu mai ai cum să continui cu stilul ăsta. Îl avem pe Gigi Becali antrenor la Steaua. Altcineva nu are cine să mai vină. Noi avem antrenor. Nu vrem să discutăm cu Gigi Becali. Din aceste motive l-am susținut pe Edi Iordănescu. Dacă nu ai să continui în halul ăsta, nu poți.

Când patronul spune că nu mai este dorit, nu mai ai ce să continui. Domnul Becali a ieșit la televizor. A primit un telefon de la cineva că mâine nu va avea niciun muncitor la bază. Noi asta i-am cerut. Ne-a spus că nu îl interesează banii. Noi, suporterii, îi mulțumim că nu s-a lăsat umilit. Nu mai spuneți că vine Rădoi. Nu vor veni nici Mirel, nici Dică. Peluza Nord nu va susține pe nimeni care va veni antrenor”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Imagini uluitoare cu mașinile de poliție în curte la Becali
  • Mesaj dur al lui Becali pentru Mustață

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și