Închide meniul
EXCLUSIV

”Îl avem pe Gigi Becali antrenor!” Ultrașii de la FCSB au răbufnit după plecarea lui Edi Iordănescu: ”Nu vom mai susține pe nimeni!” + Ce spun despre Mirel Rădoi și Nicolae Dică

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 noiembrie 2021, 16:22

”Îl avem pe Gigi Becali antrenor!” Ultrașii de la FCSB au răbufnit după plecarea lui Edi Iordănescu: ”Nu vom mai susține pe nimeni!” + Ce spun despre Mirel Rădoi și Nicolae Dică

Ultrașii lui FCSB îl așteaptă pe Edi Iordănescu la echipa națională

Profimedia

Ultrașii de la FCSB au răbufnit după plecarea lui Edi Iordănescu

Gheorghe Mustață a anunțat că Peluza Nord i-a transmis lui Edi Iordănescu să nu se lase umilit de Gigi Becali. Zis și făcut! După ultima intervenție a patronului FCSB, antrenorul s-a despărțit de gruparea roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii nu îl așteaptă nici pe Mirel Rădoi, nici pe Nicolae Dică. Aceștia sunt ferm convinși că niciun antrenor nu va mai accepta să lucreze cu finanțatorul de la FCSB.

”A plecat, nu s-a lăsat umilit, ceea ce i-am cerut și noi. Am vorbit dimineață cu el și mi-a promis că nu pleacă. După ieșirea domnului Becali… nu mai ai cum să continui cu stilul ăsta. Îl avem pe Gigi Becali antrenor la Steaua. Altcineva nu are cine să mai vină. Noi avem antrenor. Nu vrem să discutăm cu Gigi Becali. Din aceste motive l-am susținut pe Edi Iordănescu. Dacă nu ai să continui în halul ăsta, nu poți.

Când patronul spune că nu mai este dorit, nu mai ai ce să continui. Domnul Becali a ieșit la televizor. A primit un telefon de la cineva că mâine nu va avea niciun muncitor la bază. Noi asta i-am cerut. Ne-a spus că nu îl interesează banii. Noi, suporterii, îi mulțumim că nu s-a lăsat umilit. Nu mai spuneți că vine Rădoi. Nu vor veni nici Mirel, nici Dică. Peluza Nord nu va susține pe nimeni care va veni antrenor”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu vs. Gigi Becali! Motivul pentru care tehnicianul a renunțat la FCSB

S-a terminat! Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB după ce a intrat în conflict deschis cu Gigi Becali. Nimeni nu se aștepta la un asemena deznodământ, nici măcar patronul echipei, după cum a declarat pentru AS.ro, chiar dacă a criticat jocul roș-albaștrilor.

Reclamă

AS.ro a aflat motivul real pentru care Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB, și chiar să renunțe la clauza de reziliere pe care o avea în contract. Din câte se pare, Iordănescu a părăsit FCSB pentru că nu ar fi fost de acord niciodată ca Becali să se implice în alcătuirea echipei sau la schimbări.

Becali ar fi dorit să se implice din nou la echipă și sa fie ascultat când se face primul 11 sau la schimbări, așa cum AS.ro v-a anunțat încă de ieri. Edi Iordănescu nu a acceptat în ruptul capului așa ceva și i-ar fi transmis finanțatorului că preferă să plece pentru ca echipa să aibă liniște

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și