Închide meniul

Imagini ireale în FC Botoşani – Sepsi 0-1! Marius Croitoru l-a luat de urechi pe Bărbuţ, în timp ce jucătorul covăsnenilor se pregătea să execute un OUT

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2022, 19:27 / Actualizat: 10 aprilie 2022, 20:39

Imagini ireale în FC Botoşani – Sepsi 0-1! Marius Croitoru l-a luat de urechi pe Bărbuţ, în timp ce jucătorul covăsnenilor se pregătea să execute un OUT

Marius Croitoru, imagine ireală în FC Botoşani - Sepsi 0-1

Captură Digi Sport

Marius Croitoru a oferit imaginea zilei în Liga 1, în FC Botoşani – Sepsi 0-1. În minutul 67 al partidei cu Sepsi, antrenorul celor de la FC Botoşani l-a luat de ureche pe Cristian Bărbuţ, în timp ce jucătorul antrenat de Cristiano Bergodi şi pregătea să arunce de la margine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a făcut show pe margine în partida cu Sepsi. După mai multe clincuri cu arbtrul central, dar şi cu cel de rezervă, antrenorul celor de la FC Botoşani a aoferit o imagine incredibilă. Astfel, acesta l-a luat de ureche pe Cristian Bărbuţ.

Marius Croitoru, scos din minţi de George Găman în FC Botoşani – Sepsi 0-1

Marius Croitoru a făcut o adevărată criză de nervi şi în finalul primei reprize. Croitoru a cerut un cartonaş galben pentru unul dintre jucătorii lui Sepsi. Găman i-a dat lui cartonaşul galben, spre disperarea antrenorului celor de la Botoşani. ”Nu-mi face mie așa (n.r. – cu degetul) că nu mă interesează. Nu mă sperii!”, i-a spus Croitoru arbitrului, conform digisport.ro.

FC Botoşani – Sepsi 0-1 | Echipa lui Bergodi, victorie uriaşă la Botoşani

Formaţia Sepsi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1. Tudorie a marcat singurul gol al partidei în minutul 3.

Pe finalul primei reprize, a avut loc un moment controversat. George Găman a dictat penalti pentru Botoşani, pentru henţ la Mitrea după un şut al lui Mailat. Jucătorii oaspeţi au protestat veheement, iar, după ce a discutat cu asistentul Sebastian Gheorghe, Găman a revenit asupra deciziei.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0- Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și