Închide meniul

Imagini senzaţionale în Ghencea! Fanii Stelei au venit să sărbătorească 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Ultraşii au aprins torţe în faţa stadionului

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 17:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Imagini senzaţionale în Ghencea! Fanii Stelei au venit să sărbătorească 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Ultraşii au aprins torţe în faţa stadionului

Captură AS.ro

Fanii Stelei au venit la stadion

  • Steaua a câştigat în 1986 Cupa Campionilor
  • Fanii Stelei au sărbătorit în Ghencea

Imagini de senzaţie în Ghencea. Fanii au ajuns la noul stadion de 100 de milioane de ezuro pentru a sărbători 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. Pe stadion au fost proiectate numele jucătorilor, dar şi imagini din finala de vis de la Sevilla. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sevilla", a fost scandarea preferată a fanilor. 

Reclamă

Legendele Stelei au rememorat meciul istoric cu Barcelona

 Totul se întâmpla pe 7 mai 1986, la Sevilla, când echipa pregătită de Emeric Ienei a învins Barcelona, cu scorul de 2-0, după executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute scorul era 0-0.

Emeric Ienei a dezvăluit, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, cum a încercat să îi facă pe fotbaliştii Stelei să uite de emoţii înaintea marelui meci cu Barcelona.

Reclamă

Măi, băieţi, voi aţi văzut ce maşini au ăştia?!”, le-a spus Emeric Ienei ca să-i ambiţioneze în timpul plimbării pe care au făcut-o înaintea finalei, lucru care se pare că a funcționat.

Cum au ajuns Marius Lăcătuș și Gabi Balint să execute lovituri de la 11 metri

Marius Lăcătuș a dezvăluit cum s-a ajuns ca el și Balint să bată lovituri de la 11 metri. ”Fiara” susține că jucătorii mai experimentați s-au dat loviți.

Când s-a ajuns la loviturile de departajare, unii au început să aibă cârcei, unii nu voiau să rişte pentru că îşi stricau probabil imaginea. Aici îl inţeleg perfect, nea Puiu i-a zis lui nea Imi "munca mea, pe care am depus-o să îmi fac un nume în fotbal, dacă voi rata şi pierdem finala vă daţi seama.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu Gabi, "băi, te bagi?" Şi el zice "eu ma bag, dar nu vezi că nu ne întreabă nimeni?" M-am dus la nea Imi şi i-am spus "bre, nea Imi, vrei să fii cel mai tare antrenor din Europa în seara asta? Da. Mergi pe mâna noastră, nu vezi că ăştia se dau loviţi? Dacă prind poarta, la revedere, decât să râdă ăla de mine”, și-a amintit Marius Lăcătuș la AS.ro LIVE.

Gabi Balint a confirmat spusele lui Marius Lăcătuș

Gabi Balint a confirmat spusele lui Marius Lăcătuș și susține că ”Fiara” este cel care l-a făcut să bată penalty.

Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Gabi Balint la AS.ro LIVE.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB