Închide meniul

Implozie la Dinamo! „Câinii” rămân fără susţinere financiară după demiterea lui Mircea Rednic. Risc de faliment după hotărârea luată de Nicolae Badea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2021, 8:09

Implozie la Dinamo! „Câinii rămân fără susţinere financiară după demiterea lui Mircea Rednic. Risc de faliment după hotărârea luată de Nicolae Badea

Nicolae Badea nu mai investeşte la Dinamo

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Nicolae Badea s-a înfuriat când a aflat că a fost înlăturat chiar antrenorul pe care el l-a convins să vină la echipă. A anunţat că nu vrea să mai investească niciun ban, iar consecinţele se anunţă a fi catastrofale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Badea îşi retrage sprijinul financiar de la Dinamo

Mircea Rednic era chiar în biroul lui Nicolae Badea când a aflat, prin SMS, că a fost înlocuit cu Flavius Stoican. Şocat, „Puriul” l-a anunţat pe fostul acţionar majoritar ce veste a primit. Potrivit telekomsport.ro, Badea a reacţionat şi le-a transmis lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, şi membrilor DDB că îşi retrage sprijinul financiar.

Mai mult decât atât, acesta îi va îndepărta de echipă şi pe sponsorii pe care i-a adus la Dinamo. Una dintre firmele lui Badea, care are până în 2022 un contract de sponsonsorizare cu gruparea din Ştefan cel Mare, se va retrage.

Omul de afaceri a şi avut o reacţie categorică după ce Mircea Rednic a fost demis. „Nu am avut nicio contribuţie la decizia de azi!„, a precizat Badea pentru sursa citată anterior.

Şi ultraşii din programul DDB au luat atitudine. Surse din DDB au dezvăluit, în exclusivitate pentru AntenaSport, că aceştia nu vor să mai cotizeze la club. S-au revoltat şi au precizat că Iuliu Mureşan doar a executat anumite ordine. De altfel, în mediul online au apărut mai mulţi fani au asigurat că se retrag din programul socios.

Reclamă
Citește și:

Mircea Rednic nu îşi revine după ce a fost demis de la Dinamo

Mircea Rednic a venit cu lămuriri după ce a fost anunţat, prin SMS şi e-mail, că a fost dat afară de la Dinamo. Chiar dacă Flavius Stoican a fost numit deja în locul său, „Puriul” a dezvăluit că nu a semnat rezilierea contractului. Aşteaptă să vadă ce propunere îi va face Iuliu Mureşan.

Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo.

Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic. Ce înseamnă un comunicat?

Reclamă 4 / 0/3

Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere„, a reacţionat Mircea Rednic la fanatik.ro.

Recomandări
  • Dinamo riscă să intre în colaps financiar
  • Nicolae Badea şi-a retras sprijinul după ce Mircea Rednic a fost demis

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și