Închide meniul

„În momentul ăsta n-aș înțelege decizia!” Mihai Iosif, prima reacție despre posibilitatea să fie înlocuit de Adrian Mutu la Rapid. Derby-ul cu Dinamo, vital pentru viitorul antrenorului. „Ne-ar ține pe toți în viață!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2022, 20:08

„În momentul ăsta n-aș înțelege decizia! Mihai Iosif, prima reacție despre posibilitatea să fie înlocuit de Adrian Mutu la Rapid. Derby-ul cu Dinamo, vital pentru viitorul antrenorului. „Ne-ar ține pe toți în viață!

Mihai Iosif a promovat cu Rapid în Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Iosif susține că nu a vorbit cu președintele Daniel Niculae sau patronul Victor Angelescu despre plecarea sa de la Rapid. Totuși, „Miță” crede că își merită locul pe banca giuleștenilor și nu ar vrea să fie înlocuit în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif, prima reacție despre posibilitatea să fie înlocuit de Adrian Mutu la Rapid

Rapid n-a mai câștigat în Liga 1 de opt etape și mai are doar șanse matematice la play-off. Echipa lui Mihai Iosif, pe locul opt, are 36 de puncte, la șase lungimi de poziția a șasea, cu trei etape rămase de jucat din sezonul regulat.

„Eu sunt sigur că Victor și Nico vor discuta în primul rând cu mine, în orice situație. În momentul ăsta n-aș înțelege decizia, am jucat cu echipe bune. Sper să vină și victoriile în ultimele trei etape, măcar două victorii.

Șansele noastre la play-off au scăzut considerabil, sunt minime. Vă aduceți aminte cum eram anul trecut în Liga 2. Sper să se repete. Atât timp cât ele există, le vom juca până la capăt”, a spus Mihai Iosif, potrivit digisport.ro.

Mihai Iosif: „O victorie cu Dinamo ne-ar ține în viața pe toți!”

În runda următoare, Rapid joacă cu Dinamo. Rivala istorică a rapidiștilor nu mai e însă sperietoarea de altă dată și acum a ajuns să tremure la retrogradare.

Reclamă

„Noi am construit o echipă de primă ligă. În mare ne-a ieșit. Toată lumea își dorea play-off-ul. La anul, Rapid se va bate la locurile 1-3, cu lotul ăsta și mici ajustări.

Din punctul meu de vedere, la Rapid, câștigăm și pierdem împreună. Poate n-am fost inspirat câteodată, inspirația nu se antrenează. Inspirația vine pe moment. Asta a spus-o Nichita Stănescu, nu eu.

O victorie cu Dinamo ne-ar ține în viață pe toți. E categorică această victorie. Jucătorii mei trebuie să dea gol, normal”, a mai spus Mihai Iosif.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – Dinamo se joacă sâmbătă seară, LIVE TEXT pe www.as.ro. Partida din tur s-a încheiat 1-1, după un gol egalizator marcat de Carnat în minutele de prelungire.

Adi Mutu, dorit pe banca Rapidului în locul lui Mihai Iosif

„Briliantul” a fost în cărți să preia naționala României, dar în locul lui a fost ales Edi Iordănescu. Mutu este acum tentat să ajung la Rapid. Negocierile deja au început, anunță gsp.ro.

Cel mai bun marcator din istora României, la egalitate cu Gică Hagi, este liber de contract din toamna anului trecut. A plecat atunci de la FC U Craiova 1948 după ce a obținut 3 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri. A fost dorit și în Ungaria, dar a amânat să semneze în așteptarea unui telefon de la Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.

Adi Mutu a mai antrenat echipa a doua a lui Al-Wahda, naționala României U21 și FC Voluntari. Ar putea deveni tehnicianul Rapidului și să stea pe banca alb-vișiniilor în primul meci de pe noul stadion din Giulești.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și