Închide meniul

Încă o lovitură dată de CFR! Transfer pentru regula U21 cerut de Marius Şumudică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2021, 12:36

Încă o lovitură dată de CFR! Transfer pentru regula U21 cerut de Marius Şumudică

cfr1907.ro

Încă o lovitură dată de CFR

“Cluburile CFR 1907 Cluj şi Şoimii Lipova au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocaşului Denis Alex Rusu. În vârstă de 20 de ani, Rusu a evoluat în sezonul precedent pentru UTA Arad, sub formă de împrumut de la Şoimii Lipova”, se arată pe site-ul grupării clujene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA Arad a anunţat joi despărţirea de 11 jucători, între care şi Denis Rusu.

Încă o lovitură dată de CFR! Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei

Marius Şumudică, noul antrenor al lui CFR Cluj, a criticat în termeni duri regula U21 pe care echipele din Liga 1 sunt nevoite să o respecte. Marius Şumudică îi atacă pe şefii Federaţiei. Antrenorul echipei campioane este nemulţumit de regula U21. Aceasta prevede folosirea a doi titulari care nu depăşesc vârsta de 21 de ani.

„Distrugi acel jucător pe care-l schimbi! Are un impact mental devastator. Am văzut asta și la Croitoru, la Botoșani, când și-a schimbat băiatul”, a explicat Şumudică.

CFR Cluj, transfer de titlu

Înainte de venirea lui Denis Rusu, CFR Cluj a oficializat transferul lui Anas Tahiri (26 de ani). Ardelenii mai făcuseră alte două mutări, Rachid Bouhenna și Johnatan Rodriguez.

Reclamă

Tahiri a ajuns gratis în Gruia, la finalul contractului cu RKC Waalwijk, echipă pentru care a jucat în ultimii trei ani. Înainte de perioada din Olanda, el a jucat doar în Belgia, pentru echipe precum JMG Lier şi Lierse.

Marius Şumudică a povestit prima întâlnire pe care a avut-o cu patronul Neluţu Varga şi a lăudat transferul lui Anas Tahiri la CFR Cluj. „Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut!

Știam că Besiktas a vrut să plătească pentru el o sumă de bani acum 2 ani, în 2019, și nu s-au înțeles cu echipa din Olanda să îl aducă. Uite că Marian Copilu (n.r. – președintele echipei) a reușit să îl aducă!”, a declarat Marius Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și