Închide meniul

Încă o țeapă pentru Gigi Becali? Jucătorul cerut de Edi Iordănescu, analizat la sânge de fostul său antrenor. „Nu-i va fi ușor! Nu-și folosește piciorul stâng”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 18:36

Încă o țeapă pentru Gigi Becali? Jucătorul cerut de Edi Iordănescu, analizat la sânge de fostul său antrenor. „Nu-i va fi ușor! Nu-și folosește piciorul stâng

Valentin Gheorghe, dorit de Edi Iordănescu la FCSB

Profimediaimages

Eugen Neagoe l-a antrenat pe Valentin Gheorghe aproape pe întreg parcursul sezonului trecut, între noiembrie 2020 și mai 2021. A înscris 9 goluri pentru giurgiuveni în stagiunea precedentă, dar Astra a retrogradat în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghe, analizat la sânge de Eugen Neagoe

Neagoe, care l-a văzut pe Gheorghe la antrenamente și în meciurile oficiale, a consideră că mijlocașul de 24 de ani nu are abilitățile necesare ca să joace la FCSB.

Vali este un jucător tânăr cu calități foarte bune: are o viteză foarte bună, poate să-și elimine adversarul cu ușurință. Nu are o forță deosebită și nu-și folosește piciorul stâng.

Nu-i va fi ușor, el dă cel mai bun randament în partea stângă, iar acolo FCSB are jucători valoroși: Octavian Popescu, Florinel Coman, și Tănase poate juca acolo”, a spus Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Valentin Gheorghe a jucat în trei meciuri în Liga 2 pentru Astra şi e cotat de transfermarkt.com la 900.000 de euro.

Reclamă

Fotbalistul de 24 de ani ar fi dorit la FCSB la insistențele lui Edi Iordănescu. Antrenorul roș-albaștrilor îl cunoaște bine pe Gheorghe din perioada în care au colaborat la Astra.

Vali Gheorghe a mai fost dorit de FCSB

Sezonul trecut, Gigi Becali l-a dorit pe Vali Gheorghe. Jucătorul i-a intrat deja la inimă. Atacantul Astrei a spus că adevărata Steaua este FCSB-ul lui Gigi Becali. „Îţi dă Becali altă maşină”, i-au strigat fanii lui Valentin Gheorghe, la reunirea Astrei.

Valentin Gheorghe s-a şi autopropus la FCSB. Doar CFR Cluj l-ar face să îl refuze pe Becali. „Aș face față la orice echipă din România. De aceea muncesc în fiecare zi, să fiu din ce în ce mai bun, să joc la o echipă de top din România sau din străinătate. FCSB și CFR Cluj sunt echipele care atrag cel mai mult”, spunea atunci Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Valentin Gheorghe, dorit la FCSB
  • Analiza dură a lui Eurgen Neagoe

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și