Închide meniul

Încă un jucător de la Dinamo, depistat pozitiv cu COVID-19! "Câinii" vor face noi teste duminică dimineaţa

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 iulie 2020, 18:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Încă un jucător de la Dinamo, depistat pozitiv cu COVID-19! "Câinii" vor face noi teste duminică dimineaţa

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Fază din meciul Dinamo - FCSB

Din câte se pare, încă un jucător a fost depsitat pozitiv cu COVID-19, după cum anunţă GSP. În altă ordine de idei, "câinii" vor face noi teste duminică dimineaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform sursei de mai sus, este vorba de Andrei Sin. Acesta a fost negativ ieri, dar ulterior a avut simptome, iar testul de astăzi a ieşit pozitiv. Acum, jucătorul se află la Matei Balş.

Ionel Dănciulescu: "Duminică vom avea o nouă testare"

"Cei trei, care au fost internaţi, se simţeau mult mai bine, şi au fost externaţi. Am vorbit cu ei. Se simţeau mult mai bine. Este o situaţie neplăcută pentru noi, care ne dă aşa puţin înapoi. Ceilalţi fotbalişti sunt acasă. 

Duminică vom avea o nouă testare, nu ne putem antrena până atunci. Sperăm să fie toate negative şi să ne putem antrena apoi. E o situaţie complicată pentru noi. Va trebui să ne descurcăm fără aceşti jucători, o bună parte din timp", a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și