Închide meniul

„Încă un român la Parma?” Cine este tricolorul care ar putea ajunge lângă Dennis Man și Valentin Mihăilă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 10:48 / Actualizat: 5 iunie 2021, 14:55

„Încă un român la Parma? Cine este tricolorul care ar putea ajunge lângă Dennis Man și Valentin Mihăilă

Profimediaimages

Marius Marin ar putea ajunge la Parma

Marius Marin este în atenția a două cluburi din Seria A, cât și alte două din Serie B, potrivit tuttomercatoweb.com. Cele patru echipe care îl vor pe căpitanul României U21 sunt Genoa, Hellas Verona, Monza, clubul patronat de Silvio Berlusconi, și Parma, formația lui Man și Mihăilă. Marin ar putea bifa un transfer important în următoarea perioadă, după un sezon bun la Pisa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Marin ar putea ajunge coleg cu Dennis Man și Valentin Mihăilă

„Încă un român la Parma? Marius Marin, mijlocașul de la Pisa și căpitanul naționalei U21 a României, a căpătat multă atenție în Serie A și Serie B”, au reacționat jurnaliștii de la parmalive.com.

În acest sezon, Marin a bifat 35 de apariții pentru Pisa, reușind să înscrie 2 goluri. El a jucat la Timişoara înainte să fie transferat la echipa de tineret a lui Sassuolo în 2016. Pisa l-a transferat pentru 400.000 de euro, în 2019.

Marin și Pisa au terminat pe locul 14 în Serie B, în stagiunea recent încheiată.

Marius Marin ar vrea în Serie A, nu la FCSB sau CFR Cluj

Marius Marin a intrat în atenţia granzilor din Liga 1, FCSB şi CFR Cluj, dar altul este visul său.

Reclamă

„Am citit şi eu şi îmi face plăcere că se vorbeşte de mine, dar visul meu este altul… vreau să joc în Serie A! Dacă nu cu Pisa, poate cu o altă echipă, dar vom vedea, pentru că, deocamdată, mai am contract încă doi ani şi jumătate”, a spus fotbalistul în vârstă de 22 de ani, după Campionatul European de tineret din luna martie.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marin Marin, aproape de Parma
  • Ar putea fi coleg cu Dennis Man și Mihăilă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și