Închide meniul

Încă un stadion de cinci stele în România. Unde se face și când va fi gata

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 12:57

Încă un stadion de cinci stele în România. Unde se face și când va fi gata

Facebook/ Mihai Chirca

Noua arenă este în stadiul de proiect

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, le-a dat mai multe detalii suporterilor Politehnicii, într-un intervenție live realizată pe pagina de Facebook a clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Stadionul nou este în proiectare. S-a început mai târziu cu câteva luni, dar proiectanții își văd de treaba lor chiar și în această perioadă. Va fi un stadion cu o capacitate de aproximativ 25.000 de scaune, prevăzut cu toate cele necesare unui stadion la nivel internațional. Tot complexul sportiv va fi dominat de spații verzi.

Stadionul va semăna cu coroana Regelui Ferdinand I, iar Sala Polivalentă e leită coroana Reginei Maria. Vor fi coroanele Reginei și Regelui, inconfundabile la nivel mondial. La noi vor semăna cu coroanele, vor avea un design unic", a spus primarul Iașiului. 

Cât costă noul stadion din Iași și când va fi gata

Noul complex sportiv nu va fi amplasat în Copou, acolo unde se află actualul stadion al Politehnicii Iași, ci în zona Morii de Vânt

"Este exclus să fie demolat actualul stadion. Nici pe departe! Stadionul este o arenă reprezentativă pentru noi și va dedicată sportului în continuare, pentru atletism și alte competiții. Avem nevoie de cel puțin două arene la Iași, pentru că una poate intra în reparații.

Reclamă

Investiția este mare, probabil se va duce peste 50 de milioane de euro, nu se poate face peste noapte. Cred că prin 2022-2023 să ne ne gândim la perspectiva de a avea un nou stadion", a declarat Mihai Chirca. 
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și