Închide meniul

Începe războiul dintre CFR şi FCSB pentru noul "Lewandowski". Dan Petrescu: "E un jucător interesant"

Dan Roșu Publicat: 26 iunie 2020, 14:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Începe războiul dintre CFR şi FCSB pentru noul "Lewandowski". Dan Petrescu: "E un jucător interesant"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Petrescu vrea un nou atacant

  • Atacantul e dorit şi de FCSB
  • Mirel Rădoi l-a comparat cu Robert Lewandowski
  • Vârful rămâne liber de contract în această vară

"Noi avem atacanţi foarte buni la echipă, după cum ştiţi, Traore, Ţucudean, Omrani, Rondon. Şi Buş este un jucător bun şi, dacă este liber de contract, iar atacanţii noştri nu o să mai continue aici, eu zic că este un jucător interesant. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar acum nu cred că trebuie să vorbim de Sergiu Buş, înainte de meciul cu Craiova. Sunt foarte mulţi jucători în România care sunt interesanţi şi e şi el pe această listă. Un jucător care a demonstrat că merită să joace la un nivel bun”, a spus Dan Petrescu. 

Sergiu Buş ar fi aproape de FCSB

Fostul secund al lui Edi Iordănescu de la Mediaş, Flavius Boroncoi, a fost cel care a dezvăluit cât de aproape este Buş de FCSB. Mirel Rădoi l-a comparat cu Robert Lewandowski.

Reclamă

”Daaa … Din câte știu eu… Sincer, i-aș spune să meargă la FCSB. Eu zic că va face față cu brio”, a răspuns Boroncoi la întrebarea legată de plecarea lui Buş la FCSB.

Atacantul de 27 de ani cotat la 600.000 de euro a marcat 11 goluri în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi 3 assist-uri pentru medieşeni şi are contract cu clubul până la 1 august.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu