Închide meniul

„Începusem să mă fac de râs la Gigi Becali!” Jucătorul care a refuzat să meargă la FCSB: „Ştiam că nu vreau să meargă la ei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2021, 13:32

„Începusem să mă fac de râs la Gigi Becali! Jucătorul care a refuzat să meargă la FCSB: „Ştiam că nu vreau să meargă la ei

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a negociat pentru Chindriş cu Valeriu Iftime

Andrei Chindriş a refuzat FCSB – e dezvăluirea lui Valeriu Iftime. Acesta a anunţat că nu se mai pune problema ca Andrei Chindriş să ajungă vreodată la FCSB. Patronul celor de la FC Botoşani a dezvăluit că jucătorul nu a fost niciodată tentat să ajungă la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi Valeriu Iftime au negociat şi la TV transferul lui Andrei Chindriş.

Andrei Chindriş a refuzat FCSB

Acum subiectul Chindriş este închis pentru totdeauna la FCSB, iar eu vă spun cum au stat lucrurile cu exactitate. Sunt sigur că acest transfer îl doream perfectat doar eu şi Gigi Becali. După o săptămână de la începutul primelor negocieri mi-am dat seama că Andrei Chindriş nu vrea sub nicio formă să meargă la FCSB. Începusem să mă fac de râs la Gigi Becali, deoarece eu intrasem cu el în negocieri şi începusem să măresc preţul intenţionat doar poate o să renunţe Gigi la transfer.

Aşa încheiam onorabil această telenovelă. Amândoi începusem să apărem cu declaraţii prin presă zi de zi la vremea aia. Deşi Gigi se incăpaţâna să îl transfere pe Chindriş, mi-a acceptat şi o altă sumă pe care eu o cerusem cu gândul că îl fac pe să renunţe, tot continuam telenovela. Dar eu ştiam că Andrei Chindriş nu vrea să meargă la ei”, a spus Iftime pentru Prosport.

Andrei Chindriş, ofertă de la FCSB

Andrei Chindriș este unul dintre cei mai bine văzuți tineri fundași centrali din România și a atras atenția mai multor cluburi, atât din țară, cât și din străinătate. Deși a avut mai multe oferte, tânărul internațional a rămas la Botoșani.

Reclamă

Printre echipele care l-au dorit pe Chindriș s-a numărat și FCSB. Gigi Becali i-a oferit 580.000 de euro lui Iftime, asta înainte de a începe nebunia cu pandemia de COVID-19, dar finanțatorul moldovenilor a refuzat.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 LIVE SCOREUTA – Oţelul 2-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” Vezi toate știrile
Citește și