Închide meniul

Incredibil! Dan Alexa a primit o ofertă uluitoare pentru a face un „blat”: „Mi-a propus 500.000 de euro!”. Dezvăluirea fabuloasă: „L-am sunat pe Marian Iancu! Am fost și la DNA!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2022, 21:41

Incredibil! Dan Alexa a primit o ofertă uluitoare pentru a face un „blat: „Mi-a propus 500.000 de euro!. Dezvăluirea fabuloasă: „L-am sunat pe Marian Iancu! Am fost și la DNA!

Dan Alexa a primit o ofertă uluitoare pentru a face un "blat"

Facebook Rapid

Dan Alexa (42 de ani) a dezvăluit că un român i-a propus suma uluitoare de 500.000 de euro pentru a vinde un meci. „Chirurgul” a refuzat, iar decizia lui l-a uimit pe un oficial UEFA. Șeful de Integritate al forului suprem a glumit, spunând că el ar fi acceptat „blatul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa a făcut o dezvăluire fabuloasă. Fostul mijlocaș de la Poli Timișoara, Dinamo și Rapid a recunoscut că a primit o propunere de „blat” din partea unui român. Individul respectiv i-a propus 500.000 de euro actualului antrenor de la CSM Reșița.

Dan Alexa a primit o ofertă uluitoare pentru a face un „blat”: „Mi-a propus 500.000 de euro!”

Dan Alexa a refuzat propunerea respectivă, iar Șeful Comisiei de Integritate a UEFA a glumit, spunând că el ar fi acceptat suma.

„Da, am fost contactat să vând un meci. Când am ieșit pe ușă i-am sunat pe Marian Iancu, pe Chivorchian. Am refuzat, normal. Eram jucător la Poli (n.r. – Poli Timișoara). Am fost inclusiv la DNA. N-aș fi vrut să fac rău, dar s-au autosesizat.

Mi-a propus un român 500.000 de euro! Șeful Comisiei de Integritate de la UEFA a venit la Timișoara și mi-a zis: ‘Nu știu dacă refuzam jumătate de milion de euro!’ Ha, ha, ha!”, a povestit Dan Alexa, pentru gsp.ro.

Reclamă

Alexa a refuzat să vândă meciul din 2009

La vremea respectivă, în presă s-a scris că Dan Alexa ar fi primit o propunere de a vinde meciul dintre Poli Timișoara și Dinamo Zagreb, din grupele Europa League, în sezonul 2008/2009. Potrivit gsp.ro, fostului mijlocaș i-ar fi fost propusă suma fabuloasă de 500.000 de euro din partea fostului arbitru Sorin Altmayer.

Dacă ar fi acceptat oferta, Alexa ar fi trebuit să comită un penalty și să se asigure că Poli pierde partida. În cele din urmă, duelul cu Dinamo Zagreb s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru croați.

Sorin Altmayer a fost arbitru în Liga 1 în perioada 1996-2004. Ulterior, acesta a fost membru al Comitetului Executiv al FRF, din partea clubului CFR Timișoara. Almayer a fost și observator, însă și-a pirerdut funcția în urma incidentului din 2009.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și