Închide meniul

Incredibil! Nimic nu-l poate opri pe Gabi Tamaş! A intrat pe teren cu meniscul rupt. Marţi se va opera

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 15:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Incredibil! Nimic nu-l poate opri pe Gabi Tamaş! A intrat pe teren cu meniscul rupt. Marţi se va opera

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Tamaş, pe când era la Astra

U Cluj evoluează contra celor de la ASU Poli Timişoara. Deşi ar fi trebuit să ia pauză, ţinând cont de faptul că mâine se va opera, Tamaş este titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care va împlini 37 de ani în noiembrie a decis să-i scoată de tot meniscul, pentru a putea reveni pe teren în 2-3 săptămâni. 

Gabi Tamaş: "Am ruptură de menisc"

"Am ruptură de menisc şi am înţeles că pot reveni în două sau trei săptămâni pe teren. Am programat operaţia marţi, încercă să joc luni, dacă nu mă mai doare. S-a rupt meniscul de tot şi-l voi scoate. Dacă îl voi lipi voi lipsi mai mult, 3-4 luni, dacă-l scot de tot, voi lipsi 3 săptămâni. O să încerc să joc luni.

Mi-a trosnit genunchiul înăuntru. Nu mai puteam să calc în el. Simţeam ceva durere la el şi credeam că este doar tendinită. Acum fac tratament, fac două antrenamente la sală. Nu mi s-a umflat. Nu sunt sătul de fotbal, încă mai pot. Nu mă dau înapoi de la niciun război", a declarat Gabi Tamaş la Digi Sport, acum câteva zile.
 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și