Închide meniul
EXCLUSIV

Infarct Ovidiu Hațegan | ”Este ca un șoc pentru tot arbitrajul românesc!” Centralul nu a avut probleme cu inima până acum: ”Se fac teste din șase în șase luni”

Silviu Corneanu Publicat: 28 martie 2022, 11:38

Infarct Ovidiu Hațegan | ”Este ca un șoc pentru tot arbitrajul românesc!” Centralul nu a avut probleme cu inima până acum: ”Se fac teste din șase în șase luni”

Infarct Ovidiu Hațegan. Marius Avram a fost șocat la aflarea veștii

Profimediaimages

  • Ovidiu Hațegan a făcut infarct
  • Situația lui Ovidiu Hațegan

Infarct Ovidiu Hațegan | Problemele avute de cel mai bun arbitru român, la ora actuală, a venit ca un șoc pentru lumea fotbalului din România. Fostului său coleg, Marius Avram, nu i-a venit să creadă când a auzit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea l-a șocat pe Marius Avram, care susține că arbitrii români fac teste din șase în șase luni.

Am citit azi dimineață, nu mă așteptam. Este absoult șocant. Vestea a venit ca un șoc pentru tot arbitrajul românesc. El este un sportiv tânăr. El este un arbitru de elită, numărul 1 în România, cu șanse mari să arbitreze finale de competiții europene. Vestea asta are și implicații din punct de vedere sportiv. Este un șoc, efectiv.

Reclamă

Ceea ce mă face să fiu optimist, este faptul că arbitri sunt monitorizați, din șase în șase luni. Facem același traseu ca și fotbaliștii. Unul dintre cele mai riguroase teste este cel de inimă. Faptul că până acum nu s-a descoperit nimic, mă face să fiu optimist că recuperarea lui va fi rapidă”, a declarat Marius Avram la AS.ro.

Infarct Ovidiu Hațegan

Chiar dacă Hațegan se gândește la retragere, conform informațiilor AntenaSport, Avram consideră că centralul din Arad ar mai putea continua, dar totul depinde de el.

Reclamă

Este tată de familie, are copii, totul depinde de el. Este tânăr, poate sănătatea lui va fi pe primul loc. Ca reprezentant al arbitrajului românesc, îmi doresc să revină cât mai repede. Ceea ce eu sper este să îi dea Dumnezeu sănătate.

Eu îl știu ca un tip ambițios, cât timp medicii îi vor permite, cred că va reveni pe teren. Depinde de el și de medici”, consideră Marius Avram.

Ovidiu Hațegan vrea să se retragă din arbitraj

Ovidiu Hațegan vrea să se retragă din arbitraj după ce a suferit un infarct. Recent, arbitrul român de 41 de ani a fost operat de urgență la Timișoara, unde i s-a montat un stent.

Reclamă 4 / 0/3

”E stabil, e conștient! Se poate plimba. E bine că este tânăr și sportiv. Nu se pune problema de complicații. În ceea ce privește cariera sportivă, depinde de cum vor evolua lucrurile și de el”, a spus Constantin Luca, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Liga 1 • 9 mart., 20:56
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Liga 1 • 26 feb., 22:25
Verdictul specialistului după faza contraversată care a decis victoria Universităţii Craiova: „Nu înţeleg de ce a chemat targa”
Marius Avram i-a dat replica lui Gigi Becali!
Liga 1 • 26 feb., 20:26
Marius Avram i-a dat replica lui Gigi Becali! Fostul arbitru l-a contrazis pe milionarul din Pipera
Verdictul specialistului după eliminarea lui Darius Olaru din FCSB – FC Botoșani: "Nu este cea mai bună reluare"
Liga 1 • 26 feb., 8:58
Verdictul specialistului după eliminarea lui Darius Olaru din FCSB – FC Botoșani: „Eu asta nu înțeleg”
Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj - FCSB 0-0. De ce s-a enervat oficialul de la FCSB.
Liga 1 • 20 feb., 22:10
Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0: „Își bat joc de oameni! Greșeli odioase”