Închide meniul

Infectarea cu COVID-19 a lui Păun i-a dat planurile peste cap iubitei sale. Decizia luată de aceasta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2020, 19:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Infectarea cu COVID-19 a lui Păun i-a dat planurile peste cap iubitei sale. Decizia luată de aceasta

Instagram Anda Pop

Adiţă Păun şi iubita sa, Anda Pop

Infectare lui Păun cu noul coronavirus, SARS-CoV-2, i-a dat planurile peste cap şi iubitei sale, care a decis să intre în izolare şi a anulat toate cursurile de la scoala de machiaj pe care o deţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Din motive de sănătate, sunt nevoită să anulez agenda pentru următoarele 14 zile. Aşadar, toate cursurile din următoarele două săptămâni şi toate programările sunt anulate. Vă mulţumesc pentru înţelegere", a scris Anda Pop, pe contul său de Instagram.

Bogdan Mara: "Adiţă este izolat la Mogoşoaia"

"Noi ne-am testat săptămâna trecută. Totul era în regulă, iar Adiţă a simţit aseară ceva. A avut temperatură. Am făcut un test rapid şi a ieşit pozitiv. 

În această după amiază a venit rezultatul. Îl doare puţin capul. Are o stare mult mai bună. Stătea în cameră cu Burcă. El este izolat la Mogoşoaia, cu noi", a declarat Bogdan Mara la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și