Închide meniul

Îngropată în datorii, Dinamo nici nu vrea să audă de VAR! "E prea mult să cerem cluburilor să plătească alţi bani"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2021, 17:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Îngropată în datorii, Dinamo nici nu vrea să audă de VAR! "E prea mult să cerem cluburilor să plătească alţi bani"

Hepta

Dinamo nu vrea VAR în Liga 1

Dinamo trăiește pe marginea prăpastiei din punct de vedere financiar. "Câinii" au emoții în privința obținerii licenței pentru sezonul viitor din Liga 1. Mai mult, formația din Ștefan cel Mare se lovește, pe zi ce trece, de datorii noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviștii susțin că implementarea sistemului VAR, în România, nu este o prioritate. Mario Nicolae consideră că fotbalul românesc se confruntă cu alte probleme, mult mai grave.

Dinamo nu vrea să platească pentru implementarea VAR în Liga 1

"Eu am o mentalitate clasică, deși am doar 36 de ani și, teoretic, ar trebui să fiu deschis la nou. Cred că fotbalul ar trebui să fie lăsat cum era. Mai ales că în fotbalul românesc – nu doar la Dinamo – sunt probleme financiare foarte mari. E prea mult, zic eu, să cerem cluburilor să plătească alți bani. 

Vor fi costuri suportate de club, mă refer la cei 2-3 asistenți în plus și așa mai departe. Să ne gândim că o echipă din Liga 1 cheltuie undeva la 3-4.000 de euro la două săptămâni numai pe testele COVID-19. Nu e ușor", a declarat Nicolae pentru GSP.ro.

La Adunarea Generală LPF, întrunită joi, au participat toți reprezentanții cluburilor din Liga 1. Aceştia şi-au manifestat, la unison, dorinţa de a fi implementat sitemului VAR în campionatul României. 

Reclamă

Conflictul dintre FRF și LPF ar putea să întârzie aducerea video-arbitrajului în Liga 1. Gino Iorgulescu l-a amenințat pe Răzvan Buleanu că va merge la TAS.

Gigi Becali: "Voi ajuta și eu cu bani pentru aducerea VAR"

Spre deosebire de Dinamo, FCSB este echipa care insistă cel mai mult pentru implementarea sistemului VAR. Gigi Becali este dispus să scoată chiar el bani din buzunar pentru aducerea video-arbitrajului în România.

"Dacă ăștia se vor certa ca șoarecele și pisica vom avea VAR peste 100 de ani. Cheia este la Burleanu. Să nu o mai arunce pe Gino. Vrem VAR măcar la meciurile tari din play-off. Voi ajuta și eu cu bani pentru aducerea VAR, dar Burleanu trebuie să ia taurul de coarne”, a declarat Gigi Becali. 

Reclamă 4 / 0/3

Ca să obțină banii pentru licență, "cânii" au organizat un amical de gală cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și