Închide meniul

"Întâlnim echipa momentului!" Edi Iordănescu, pus pe gânduri de atacul letal al FCSB-ului: "E cel mai bun din țară"

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2020, 15:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
"Întâlnim echipa momentului!" Edi Iordănescu, pus pe gânduri de atacul letal al FCSB-ului: "E cel mai bun din țară"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Edi Iordănescu a rupt tăcerea

Edi Iordănescu recunoaște că echipa este afectată după rezultatul din Elveția, însă promite să fie la cel mai înalt nivel la ora războiului cu echipa lui Toni Petrea. FCSB este lider în Liga 1 și are o medie de aproape 3 goluri pe meci: 34 în primele 12 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cum au mers evenimentele, clar ne-au afectat pe toţi, dar nu o să las niciodată emoţiile să decidă pentru mine. Trebuie să depăşim acest moment, timpul nu aşteaptă. Ne-am fi dorit să avem mai mult timp la dispoziţie, e foarte greu să regenerăm echipa mental, emoţional, fizic, dar trebuie să găsim mijloacele necesare şi resursele necesare ca să facem un joc bun şi să producem un rezultat care să ne bucure la final.

Întâlnim nu doar o echipă valoaroasă a competiţiei, întâlnim echipa momentului, vin după şapte victorii consecutive. Este echipa care are de departe cel mai bun atac, are dublu goluri marcate faţă de urmăritoare. Întotdeauna ne-am respectat adversarul, indiferent de numele lui, o facem şi acum, însă suntem o echipă cu multă experienţă şi cu valoare. Sunt fericit că antrenez nişte campioni, am încredere necondiţionată în echipă şi îmi voi asuma total rezultatul”, a spus Edi Iordănescu într-o conferință de presă.

Edi Iordănescu s-ar mulțumi și cu un egal

Edi Iordănescu a anunțat că cel mai important este ca diferența de puncte din clasament să nu se mărească. În acest moment, FCSB are 30 de puncte, în timp ce CFR Cluj are 24 de puncte.

Este important să producem un joc bun, cu consistenţă, să avem intensitate de joc. Per ansamblu avem forţa ca să ne impunem. Dacă nu vom reuşi, măcar să nu se mărească diferenţa. Din primăvară calendarul va fi mai prietenos şi atunci sigur vom gestiona altfel”, a adăugat tehnicianul.  

Reclamă

CFR Cluj – FCSB. Toni Petrea aşteaptă un meci aprig contra lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu are două meciuri pe banca celor de la CFR, victoria cu Poli Iaşi (2-0) şi eşecul din Europa, 1-2 cu Young Boys. Petrea aşteaptă un joc mai ofensiv al campioanei din ultimii trei ani.

"Întâlnim un adversar redutabil, cu jucători experimentaţi. Cu siguranţă, va fi un meci aprig. Sper să ne ridicăm la nivelul partidei şi să facem tot ce ţine de noi să câştigăm acest meci.

Nu a trecut mult timp, cu siguranţă că noul antrenor îşi va pune amprenta pe jocul echipei. Sunt mai multe echipe care luptă pentru titlu, nu numai CFR. Faptul că am putea avea un avans mai mare faţă de CFR nu poate fi decât un lucru îmbucurător", a spus Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – FCSB, meci din etapa a 13-a din Liga 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
0:30
VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni”
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 23:10 Dinamo – UTA 2-0! Dinamo şi FC Botoşani vor juca baraj pentru menţinerea în Liga 1. FCU Craiova şi FC Voluntari au retrogradat 22:56 VIDEO & FOTOUltraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes Vezi toate știrile
Citește și