Închide meniul

Întăriri pentru titlu! Dan Petrescu vrea să transfere de la echipa care l-a impresionat. Pe ce rival din Liga 1 a pus ochii antrenorul campioanei CFR Cluj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2021, 10:25

Întăriri pentru titlu! Dan Petrescu vrea să transfere de la echipa care l-a impresionat. Pe ce rival din Liga 1 a pus ochii antrenorul campioanei CFR Cluj

Dan Petrescu, o nouă remiză în Liga 1

Hepta

Dan Petrescu vrea să transfere de la echipa care l-a impresionat

Dan Petrescu este deja cu gândul la următoarea campanie de mercato. Antrenorul campioanei CFR Cluj a pus ochii pe mijlocașul Roger (25 ani) de la UTA Arad, potrivit gsp.ro. „Bursucul” l-a urmărit atent pe brazilian în cele 10 luni petrecute în Liga 1 și e încântat de faptul că acesta poate juca pe mai multe posturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Roger este cotat la 400.000 de euro. În acest sezon, acesta a bifat 13 meciuri pentru arădeni, reușind să înscrie două goluri și să ofere o pasă decisivă.

„Există și ceva concret pentru Roger, dar decizia nu îmi aparține mie, ci celor care conduc clubul. Ei știu dacă îl vor lăsa să plece sau nu”, a anunțat agentul Bogdan Apostu după ultimul meci al „Bătrânei Doamne”.

Citește și:

CFR Cluj a renunțat la transferul fundașului dorit de Dan Petrescu

Dan Petrescu aștepta un fundaș care să îl facă uitat pe Paulo Vinicius, însă antrenorul campioanei mai are de așteptat. Wilfied Kanon, fotbalistul dorit de ardeleni, nu va mai semna cu CFR Cluj, după ce staff-ul medical a descoperit că acesta are probleme medicale, scrie prosport.ro. În 2015, acesta a luat o pauză de două luni după ce i s-au descoperit probleme la inimă.

Wilfied Kanon și-a început cariera la Empoli și a mai jucat în România la Gloria Bistrița (2012-2013) și Corona Brașov (2013). Acesta a adunat peste 120 de meciuri în tricoul olandezilor de la ADO Den Haag și a îmbrăcat, ultima dată, tricoul lui Al-Gharafa. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, 1.500.000 de euro este cota de piață al fotbalistului care măsoara 1.90 metri.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și