Închide meniul
VIDEO

Întrebarea care l-a înfuriat pe Mihai Stoichiţă, după ce Răzvan Burleanu a fost reales preşedintele FRF: „Ce să îşi asume? El trebuia să îi crească?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2022, 19:21

Întrebarea care l-a înfuriat pe Mihai Stoichiţă, după ce Răzvan Burleanu a fost reales preşedintele FRF: „Ce să îşi asume? El trebuia să îi crească?

Mihai Stoichiţă, prima reacţie după alegerile FRF

AS.ro

Mihai Stoichiţă a reacţionat după ce Răzvan Burleanu a fost reales, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Directorul tehnic al FRF este mulţumit că nu sunt schimbări în conducerea fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost şi un moment care l-a înfuriat pe Stoichiţă, la finalul alegerilor. Acesta a avut o reacţie surprinzătoare în momentul în care a fost întrebat dacă Burleanu îşi va asuma o eventuală ratare a calificării la EURO 2024.

Mihai Stoichiţă, susţinere totală pentru Răzvan Burleanu

(Reporter: Când ne vom califica prima dată la un turneu final?) Noi speram ca în mandatul lui Edi Iordănescu să se întâmple acest lucru. (Reporter: În cazul în care nu se va întâmpla, domnul Burleanu îşi va asuma?) Ce să îşi asume? Ce s-a făcut bine îşi asumă sau nu? A fost pas cu pas, revigorarea sectorului juvenil, unde nu am avut niciodată calificare la U19, campionate de tineret cu regularitate…

Ce să îşi asume, că n-avem jucători între 25 şi 30 de ani când e vârsta optimă, asta să îşi asume? El trebuia să îi crească? Eu nu caut vinovaţi, caut să mă adaptez la realitatea momentului. (Reporter: Sunteţi încrezător că fotbalul românesc va arăta mai bine?) Foarte încrezător. Eu o sa fiu bătrân peste 5 ani„, a declarat Mihai Stoichiţă.

Burleanu a fost ales de toţi cei 266 de membri prezenţi la Adunarea Generală de la Arena Naţională. A fost ales prima dată în funcţia de preşedinte al FRF în 2014, la vârsta de 29 de ani. Plecat atunci din postura de outsider, principalul favorit fiind Gheorghe Popescu, Burleanu a beneficiat din plin de condamnarea fostului internaţional în Dosarul Transferurilor, cu doar o zi înaintea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al FRF.

Reclamă

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Minifotbal şi al celei europene a câştigat alegerile din 2014, învingându-l în turul doi pe Vasile Avram. El a beneficiat atunci şi de ajutorul acordat de candidaţii Gheorghe Chivorchian şi Marcel Puşcaş, care i-au cedat voturile şi care au ocupat ulterior funcţii de conducere în federaţie.

Răzvan Burleanu a câştigat, la 18 aprilie 2018, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat, Ionuţ Lupescu. Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi.

Ce a declarat Răzvan Burleanu după alegerile FRF

Am lucrat împreună 8 ani să reconectăm fotbalul românesc la cel european şi cred că suntem pe drumul cel bun. Ştim care este planul şi direcţia, cât de important este jucătorul şi de aceea l-am pus în centru proiectului nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Ştim cât de importante sunt cluburile, academiile şi de aceea avem un sistem de clasificare. Doar investim consistent în centrele de juniori vom micşora distanţa dintre estul şi vestul Europei. 25,5 milioane de euro de încasări totale am semnalat în 2021, am crescut veniturile cu 100 la sută. Cu siguranţă şi mai departe vom fi mai buni împreună”, a spus Răzvan Burleanu.

Recomandări
  • Răzvan Burleanu, reales preşedintele FRF
  • Ce a declarat Mihai Stoichiţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și