Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Investitori la CSA Steaua! Victor Pițurcă a vrut să aducă americanii în Ghencea: „Au fost interesați!” Răspunsul primit de fostul selecționer

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2022, 9:19

Reclamă
Investitori la CSA Steaua! Victor Pițurcă a vrut să aducă americanii în Ghencea: „Au fost interesați! Răspunsul primit de fostul selecționer

Victor Piţurcă a dorit să aducă investitori la CSA Steaua

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Investitori la CSA Steaua! Clubul Armatei putea fi preluat de niște oameni de afaceri din Statele Unite. Cel care ar fi putut aduce americanii în Ghencea a fost Victor Pițurcă. Fosta legendă a roș-albaștrilor susține că persoanele respective ar fi fost interesate să investească la Steaua, dar cei de acolo au refuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă s-a întâlnit cu investitorii din Statele Unite pentru alte afaceri, dar le-a propus sa bage bani în fotbal. În momentul în care a mers la conducerea CSA, fostul selecționer s-a lovit de un refuz. Totul se întâmpla în urmă cu un an.

Eu am avut o tentativă, acum un an de zile. M-am întâlnit cu un grup de investitori din Statele Unite, pentru o altă afacere. Le-am propus lucrul acesta, au fost interesați. Eu am dat de veste, mai departe, dar mi s-a zis că deocamdată nu și cu asta basta, nimic în plus„, a dezvăluit Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

Victor Pițurcă, despre împăcarea dintre Steaua și FCSB

„Războiul” dintre Gigi Becali și CSA ar fi putut fi stins, în urmă cu ceva timp, susține Victor Pițurcă. Fostul selecționer nu crede că, în acest moment, mai există cale de împăcare între FCSB și Steaua. „Piți” susține că echipa Armatei ar trebui să primească drept de promovare în Liga 1.

Nu cred că mai există cale de împăcare. Să fim serioși. Au fost momente când Gigi putea să rezolve această situație, dar lucrurile s-au agravat, prin declarații. Nu se mai poate întâmpla nimic.

Reclamă

Steaua este Steaua, cea din Liga a doua. Din punctul meu de vedere, aș trage, în locul celor care hotărăsc lucrul acesta, ca Steaua să aibă drept de promovare„, a mai dezvăluit Victor Pițurcă, într-un interviu pentru AntenaSport.

Victor Pițurcă, mesaj pentru fanii CSA Steaua

Victor Pițurcă este optimist că la meciurile din play-off-ul ligii secunde, fani CSA vor popula în număr mai mare stadionul din Ghencea.

Nu vin foarte mulți suporteri, cred că vor veni, în jocurile de play-off. Și ei își doresc ca brandul Steaua să revină pe prima scenă. Steaua în liga a doua, nu prea…„, e de părere Pițurcă.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Deși nu crede că Gigi Becali va mai putea recâștigat marca și numele de Steaua, Victor Pițurcă a recunoscut că „Dacă mâine FCSB se va numi Steaua, eu voi ține cu Steaua. Așa sunt sute de mii de suporteri steliști!”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și