Închide meniul

Ioan Becali anunță că FCSB va face un transfer tare! ”Gigi riscă, ține de preț. De multe ori a câștigat așa”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2020, 18:23

Ioan Becali anunță că FCSB va face un transfer tare! ”Gigi riscă, ține de preț. De multe ori a câștigat așa”

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ioan Becali anunță un transfer tare

”Sunt jucători care în continuare sunt pe lista multor cluburi. Important e ca ei să revină în activitate și să facă o figură frumoasă în cupele eruoepene. Odată ajunși în grupele Europa League am putea avea oferte serioase. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un an, un an și jumătate, vom avea parte de un transfer tare. Mai așteptați. Gigi riscă, ține de preț. De multe ori a câștigat cu strategia asta, de puține ori a pierdut. O să vedem”, a pus Becali, la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali a refuzat oferte pentru Dennis Man și Florinel Coman

Man și Coman sunt produsele de export ale lui Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor a ținut la preț. A refuzat 7 milioane de euro de la Feyenoord, pentru Man. 

Coman e dorit și el de Roma, dar prețul de început al negocierilor este de 10 milioane de euro. Pe de altă parte, Orlando City a fost aproape de transferul lui ”Mbappe”. Americanii se înțeleseseră deja cu jucătorul, dar Becali a cerut 9 milioane de euro pentru 60% din drepturi și mutarea a intrat în impas. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și