Închide meniul

Ioan Hora, ratarea anului în fotbalul românesc! Fostul atacant de la FCSB s-a făcut de râs în UTA – Chindia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 18:06

Ioan Hora, ratarea anului în fotbalul românesc! Fostul atacant de la FCSB s-a făcut de râs în UTA – Chindia

Ratarea anului în fotbalului românesc

Captură Digi Sport

UTA ar fi putut să deschidă scorul împotriva Chindiei în primul sfert de oră, dar Ioan Hora s-a făcut de răs la un corner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Hora, ratarea anului în fotbalul românesc

Un jucător al celor de la UTA a prelungit balonul la bara a doua, acolo unde Hora era singur singurel și cu toată poarta liberă în față.

Totul părea o simplă formalitate pentru atacantul de 33 de ani. Cu toate acestea, Hora a ratat. Vârful arădenilor a trimis balonul mult peste buturile celor de la Chindia.

Ratarea anului în fotbalului românesc
Ratarea anului în fotbalului românesc

Putea fi al cincilea gol din acest sezon pentru Ioan Hora. Nu a durat mult și Laszlo Balint l-a scos de pe teren, în minutul 34. Fotbalistul a acuzat probleme medicale.

În meciul din runda precedentă, împotriva Academicii Clinceni, scor 3-0, Hora a înscris o „dublă”. El joacă pentru UTA Arad din august 2020, când a semnat liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș. Printre alte e echipe din CV-ul său se mai numără și FCSB sau CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și