Închide meniul

Ion Crăciunescu, dezvăluire savuroasă despre Mititelu! „A venit la mine la club și m-a rugat să-l pun pe dânsul șeful galeriei”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 11:07

Ion Crăciunescu, dezvăluire savuroasă despre Mititelu! „A venit la mine la club și m-a rugat să-l pun pe dânsul șeful galeriei

Bobi Verdeș, mesaj dur pentru familia Mititelu

Hepta

”L-aș felicita pe domnul Mititelu, pentru ce a reușit să facă. Este de apreciat că a avut forța să ia lucrurile de la zero, când părea năruit total. Să facă toate eforturile cu bunurile pe care le avea el personal, pentru că nu a luat din altă parte, să vândă, să treacă prin toate greutățile și să investească în fotbal, e de admirat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu, dezvăluire savuroasă despre Mititelu

Când am fost la Craiova, a venit la mine la club și m-a rugat să-l pun pe dânsul șeful galeriei, pentru că dânsul iubește echipa asta și o are în suflet. M-a emoționat atitudinea lui!”, a povestit Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Oltenii anunţă că vor avea buget nelimitat pentru Liga 1, astfel ei vor putea lupta pentru play-off încă din sezonul 2021-2022. „Am auzit că domnul Mititelu este pregătit pentru a face o echipă competitivă.

Va fi o dispută interesantă la Craiova, între cele două echipe, sper să fie în spiritul fair-play-ului, mai ales că se bat pentru același nume două echipe!”, a mai spus Crăciunescu, despre FC U Craiova 1948.

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1! Reacţia lui Adrian Mititelu Jr

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1 alături de Rapid, echipă pe care a învins-o, luni, la Buftea, cu 3-1. Adrian Mititelu Jr recunoştea cu o săptămână în urmă că a îmbătrânit în acest play-off.

Reclamă

”Ne-am întors! A fost inimaginabil de greu, e un moment magic. Am un mare regret că tatăl meu, căruia i se datorează tot ce se întâmplă acum, nu se poate bucura fizic alături de noi. E o mare nedreptate, dar mă bucur că am reușit să îi îndeplinim acest vis, să ne întoarcem unde ne este locul.

Sunt pretenții mari, însă nu vom face figurația, vom căuta să ne întărim. De mâine, trecem la treabă. Vrem să terminăm pe primul loc acest campionat. Ne dorim locul întâi și cred că ar fi meritat.

Cred că am îmbătrânit mult în acest play-off, a fost teribil, dar a meritat tot. Au fost emoții, le-am zis băieților că au fost multe minuni în fotbal și eu nu vreau să fac parte din ele. Am stat cu emoții până la ultimul fluier”, a declarat Adrian Mititelu junior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1
  • Ion Crăciunescu, dezvăluire despre Adrian Mititelu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și