Închide meniul

Ion Crăciunescu l-a desfiinţat pe Marian Barbu după greşelile de arbitraj de la FCSB – UTA 2-1. „Aşa se zvoneşte, dar nu am probe”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2021, 14:36

Ion Crăciunescu l-a desfiinţat pe Marian Barbu după greşelile de arbitraj de la FCSB – UTA 2-1. „Aşa se zvoneşte, dar nu am probe

Marian Barbu, criticat de Ion Crăciunescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul mare arbitru a analizat deciziile luate de Marian Barbu şi este convins că roş-albaştrii nu ar fi trebuit să primească nicio lovitură de pedeapsă. Crăciunescu a lansat o ipoteză surprinzătoare. „Centralul” care este ecuson FIFA de la începutul anului trecut ar fi fost împins de la spate de Octavian Goga, vicepreședintele Comitetului Executiv al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu, dezamăgit total de Marian Barbu

Nu e greu să vezi că a ieșit mingea. Nu ai cum să nu-ți dai seama că mingea e afară, atât timp cât piciorul stâng e și el în afară. E și vina tușierului, și a centralului. Mâna trebuie să fie în mod clar depărtată de corp sau mână este dusă în mod intenționat către minge.

Mie mi se pare o mișcare normală a fundașului, nu e penalty. Când îl lovește mingea are mână destul de aproape de corp. Nu ai cum să dai penalty. Nu ai motive. Pentru ce îi dai? Îl deposedează, rămâne pe loc. Nu-l calcă, toți au zis că-l calcă, dar pune piciorul lângă el.

Se zvonește că domnul Goga este în spatele lui Marian Barbu. Nu am probe, deci nu pot să spun concret. Dar nu știu ce calități are acest arbitru pentru Liga 1„, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Citește și:

Adrian Porumboiu, scandalizat de arbitrajul lui Marian Barbu

Dacă nu înţelegeţi, eu înţeleg? E o fază comică. Jucătorul Octavian Popescu cade de zici că a fost secerat cu drujba. Greu să îţi explici. Nici vorbă. E greu să acorzi penalty. Nu sunt niciun fel de circumstanţe. Nu e nicio treabă de VAR. De la Cluj s-a schimbat regulamentul.

Reclamă

Nu mai e henţ cu mâna, e henţ la gleznă. E vina centralului. Nu are nicio scuză. A mai avut ieşiri de genul când a stabilit o campioană. E un nume predestinat. Nu simt jocul. Prea puţine. VAR-ul nu îl vrea nimeni din vârf. Sunt obişnuiţi să câştige campionate cu ajutorul arbitrilor. În 1989 Dinamo avea lista lor, iar Steaua lista lor. Sunt două echipe care trag la titlu”, a declarat şi Adrian Porumboiu.

După primele 18 etape disputate din sezonul regulat, CFR Cluj e pe primul loc, cu 48 de puncte, fiind urmată de FCSB, cu 40 de puncte. Podiumul este completat de surpriza Voluntari, care a acumulat 32 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și