Închide meniul

Ion Ţiriac a răbufnit după ce a aflat planul pus la cale de spaniolii care vor investi milioane de euro în România: "Cum mama dracului nu-l laşi să creeze ceva?!"

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 13:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Ion Ţiriac a răbufnit după ce a aflat planul pus la cale de spaniolii care vor investi milioane de euro în România: "Cum mama dracului nu-l laşi să creeze ceva?!"

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

  • Ţiriac a răbufnit când a auzit că Mulţescu poate fi înlocuit
  • Mesajul dur al preşedintelui Federaţiei Române de Tenis

Ţiriac este enervat la culme de posibilitatea ca Gheorghe Mulţescu să fie înlocuit pe banca celor de la Dinamo de Cosmin Contra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea este că, imediat după ce au semnat actele cu Ionuţ Negoiţă, spaniolii au decis să îi prelungească înţelegerea lui Mulţescu. Tehnicianul de 68 de ani a condus echipa în partida cu Hermannstadt, scor 1-1, dar sunt şanse mari ca acesta să fie înlocuit cu fostul selecţioner al României. În acest context, Ţiriac s-a enervat de situaţia de la clubul său de suflet. 

"Nu poți să schimbi un antrenor la două luni! Cum mama dracului nu-l lași să creeze ceva?”, a spus Ion Ţiriac pentru gsp.ro

Reclamă

Ionuţ Negoiţă a vândut clubul investitorilor spanioli

"Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi (n.r. – 13 august 2020), compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero (foto), anunță Dinamo București prin Biroul de presă.

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale", se arată în comunicatul remis de Dinamo, după ce clubul a fost preluat de spanioli.

Reclamă

Pablo Cortacero: "Am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo"

"Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.

Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!", este mesajul domnului Pablo Cortacero, transmis prin www.fcdinamo.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”