Închide meniul

Ionel Dănciulescu, dezvăluiri incredibile despre un deby Steaua – Dinamo! "Jucătorii au fost ademeniți cu sume de bani pentru a ceda meciul"

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 16:59

Reclamă
Ionel Dănciulescu, dezvăluiri incredibile despre un deby Steaua – Dinamo! "Jucătorii au fost ademeniți cu sume de bani pentru a ceda meciul"

MMA / MMA2 via Hepta

Ionel Dănciulescu și-a apărat corect șansele în derby-ul cu Steaua din 2008

Dinamoviștii s-au impus însă cu 2-1, prin golurile lui Dănciulescu și Bratu, iar CFR Cluj a devenit campioana acelui sezon. Dănciulescu a povestit ce s-a întâmplat înaintea partidei pentru Gazeta Sporturilor

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La meciul respectiv sunt convins că marea majoritate a jucătorilor au fost sunați și ademeniți cu anumite sume de bani pentru a ceda meciul. Noi ne-am văzut de treabă și am mers înainte. Și eu am primit propuneri prin diverse persoane, că ar fi bine să o las mai moale și așa mai departe. 

"Am luat primă cam 21.000 de euro"

Chiar am avut o discuție cu Cristi Borcea, care mi-a spus că știe că am fost sunat. Probabil ascultau telefoanele și mi-a spus că știe tot ce am vorbit. Apoi a zis că sunt un om corect. Am primit o primă după acel meci, dar nu știu de unde au venit banii. Am luat prima din partea clubului, cam 21.000 de euro", a povestit Dănciulescu pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și